Din Intuition – overhører du den?

af | sep 23, 2016 | 0 Kommentarer

Din Intuition – overhører du den? Vores intuition er det bedste og stærkeste redskab vi har, men meget ofte vælger vi bevidst eller ubevidst at overhører den.

 

“Jeg oplever at du trænger til jordforbindelse” sagde jeg til ham.

 

“En af de måder det er godt at skabe jordforbindelse, er at du går ud på græsplænen i bare tæer, tager dybe vejrtrækninger og fokusere på at forbinde dig til jorden”

 

“hvor sjovt du siger det” sagde han. “i sidste uge fik jeg flere gange tanken og lysten til at gå ud på græsplænen i bare tæer” 😀

 

“gjorde du det”?

 

“Naej, jeg tænkte bare det var en lidt fjollet ide” sagde han

 

“jeg er overbevist om at det var din intuition der talte til dig” 🙂

 

Din Intuition, dit hjerte - LYT

Din intuition, dit hjerte – LYT

Din intuition – dit bedste redskab til et ærligt og meningsfyldt liv

Dejlig samtale jeg havde, med et klassisk eksempel på at vi overhører vores intuition.

 

Vores intuition fortæller altid hvad der er bedst for os og hvad det er vi har brug for – på den korte og den lange bane.

 

Det kan både være fuldstændig “banalt” hvad intuitionen fortæller os, som f.eks “du trænger til at gå ud på græsplænen i bare tæer”, og vores hjerne så straks ta´r over og siger: “hvor er du fjollet, der er sg da ikke nogen der går ud på græsplænen i bare tæer når det ikke er sommer!

 

Jow det er der faktisk – jeg går flere gange i ugen ud på græsplænen i bare tæer for at skabe jordforbindelse, sommer vinter efterår forår, hvis det er det jeg har BEHOV for 🙂

 

Men vores Intuition giver os også svarene på de svære og de store spørgsmål vi kan komme ud for i livet. Personligt lyttede jeg, og handlede efter min intuition, da jeg stod i en meget meget svær og stressende periode i mit liv. Det fortæller jeg om i mit gratis E-Hæfte om Intuition, som du får når du tilmelder dig mit Nyhedsbrev

 

En af de klassiske er at vores Intuition fortæller os i følelser, at vi tager for mange og forkerte ting ind i vores liv og dagligdag – men vi overhører det, og lader vore overbevisninger og vaner tage over.

 

Vi kan træne vores intuition – øve os i at blive bedre og bedre til at lytte til den – lytte til vore følelser, tanker – det der giver mening for os, og ikke bare det vi “plejer”

 

Rigtig go weekend til dig og din intuition 😉
Sanne

 

Nyhedsbrev
Instagram

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg