Den stille glæde

af | okt 13, 2014 | 0 Kommentarer

I sidste uge fik jeg en healing ifbm. udrensning og implementering af de nye viberationer i relation til mit navneskifte. Efter sessionen sidder vi og hygger over en kop kaffe, og vi kommer til at tale om ”den stille glæde” – skønt emne at sludre om

Ugen forinden havde jeg haft en af de der helt helt, særlige dage. En dag hvor alt gik op i en højere enhed, alt gav mening og jeg var ganske enkelt grund-lykkelig – h e l e dagen! Der skete egentlig ikke noget særligt den dag, og så alligevel…. Den stille glæde.

Solen skinnede og det var virkelig varmt, ultimo september. Jeg lukkede pc og arbejde ned, og gik en lang tur ved stranden. En lang tur hvor jeg gik med den der følelse, helt ud i fingerspidserne, at jeg er et dybt privilegeret menneske.

sannetoft.dk - krystalkugle

Kik i din krystalkygle til din inspiration, men det liv du vil há, skaber du selv – hver dag.

Alt gav mening den dag!

 

En stille glæde over mig, mand, børn, vejret, stranden –alt!

 

En stille dybfølt glæde over at have valgt mig selv til og holdt fast i mig selv, på trods af ”uvejr og orkan” på min vej

 

En stille glæde over at det føltes godt at gå den vej der giver mening og glæde i mit univers, og ikke bare følger det alle andre gør for at passe ind i ”systemet”

 

En g l æ d e over følelsen af frihed, og det at være elsket og respekteret af mig selv og min familie

 

En stille glæde over, når jeg vælger andre til før mig selv, med bevidstheden og ansvaret om ”hvor og hvornår”

 

En glæde over at jeg altid forsøger at se muligheder, u a n s e t udfordringer

 

En stille glæde over at prøve at gøre hver dag til en særlig dag

 

En stille dybfølt glæde over at føle mig værdig!

 

Da jeg var ved at være hjemme igen, fik jeg lyst til en dukkert i fjorden –så det gjorde jeg –bare fordi. Et splitsekund tænkte jeg: aj men du har jo ikke håndklæde med, aj men du har jo ikke badetøj med, aj men …. OG???? Det var en pragtfuld dukkert med høj latter og glade tanker

Nu hvor jeg sidder og skriver ká jeg godt tænke: Arhh, det er vist liige sukkersødt nok Toft … men det vil jeg skide på! Såd´n føltes det. Den dag var det en lidt mere særlig dag end ellers, fordi jeg kunne mærke det helt ud i hver enkelt celle i min krop – stille glæde- og taknemmelighed.

Og det kan lade sig gøre fordi jeg har valgt at det vil jeg øve mig på og det skal mit liv indeholde.

Hvad er stille glæde for dig?

Ha en go efterårsferie hvis du har det <3

Sanne

 

Nyhedsbrev – tilmeld dig HER
Instagram

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg