Den Kollektive Bevidsthed har vi alle adgang til og er vi alle en del af

af | jun 18, 2018 | 0 Kommentarer

Den Kollektive Bevidsthed har vi alle adgang til og er vi alle en del af – ingen har patent på det.

 

 

Alle de Tanker, Ideer, Følelser, Løsninger og Muligheder vi sender ud eller oplever, er tilgængelig for os alle og har større eller mindre påvirkning på os, uanset om vi bor i Greve, Grønland eller Grækenland.

 

 

 

Alt det du tænker, føler og gør, har indflydelse på dig og alle andre i større eller mindre grad og er tilgængelig for dig og alle andre.

 

Alt vi føler, tænker og gør, har indflydelse på helheden

Vi har alle adgang til det hele

 

Den Kollektive Bevidsthed har ingen afstand, tid og sted.

 

 

Afstand, tid og sted er noget vi som mennesker har opfundet for at vores hjerne ká kan finde ud af det her på jorden. Derfor er disse ”rammer” skabt = sekunder, minutter, timer, uger, dage osv.

 

 

 

Så hvad kan vi bruge det til? Det får du mit take på her.

 

 

-er du af den fulde overbevisning at der i livet kun er hvad det blotte øje kan se, og kun tror på hvad ”dokumenteret Videnskab i det etablerede system” byder ind med. Så vil jeg inviterer dig til at stoppe med at læse her.

 

Så skåner vi både dig og mig og skaber ikke en masse negativitet til den KB (forkortelse) 🙂

 

 

Hvad kan vi bruge den Kollektive Bevidsthed til?

Når vi bliver bevidste om at alle vore Tanker, Ideer, Følelser og Energier ikke bare er vores , men er for alle og noget alle kan bruge og blive påvirket af uanset fysisk afstand, kan vi bruge det til at blive mere opmærksomme på hvordan vi opfører os, behandler os selv og andre, og tage større personligt ansvar end vi måske gør nu,

 

”Det koster” det vi tænker og hvordan vi opfører os. Både for os selv og andre – positivt som negativt

 

Tænker vi ikke pænt om os selv og andre, så kommer der en negativ afregning. Tænker vi godt om os selv og andre, er vi med til at løfte helheden positivt.
GEVINSTEN ved at blive opmærksom på vore tanker og følelser er, at vi kan tage os af dem, ændre dem til noget der gør os selv og andre godt i steder for – bidrager positivt til den KB.

 

Hvem har patent på hvad, og hvem efterligner hvem?

Jeg ved ikke om du har prøvet det, men jeg har mere end én gang fået en idé til et projekt, en vare eller koncept som jeg kunne bruge i min forretning, men som jeg ikke har ført ud i livet fordi jeg måske har tænkt ”aj, det er der ingen der vil købe, det er ikke godt nok, det er folk ikke klar til, eller det gør jeg lige om lidt” osv. osv.

 

For så pludselig måneder/år senere, se at det jeg har tænkt på, er kommet på markedet, eller blevet udbudt på markedet næsten identisk med det jeg har gået og tænkt på.

 

-eller hvis jeg f.eks. har skrevet et Blogindlæg lavet en video oa. og ser at andre har gjort næsten det samme lige efter mig.

 

 

Hvem kom først? Hvem handlede først på ideen/tanken?

 

Dette blogindlæg her har jeg f.eks. tænkt på i mange måneder. Jeg startede på den for en del uger siden, og det er først nu jeg laver den færdig og sender den ud.

 

Og f.eks. når nogen hævder at de har ”patent” på noget, eller de mener at andre har stjålet deres ide/koncept/produkt, tænker jeg altid: hvem handlede først på tanken/ideen? Hvor længe har de haft tanken/ideen? For den er tilgængelig for os alle, og har været det hele tiden.

 

Alting er her og nu på sammen tid – spørgsmålet er bare hvor vi har vores fokus

-så med mindre en person har negative intentioner og tager noget fra andre som allerede er ført ud i livet, så tænker jeg at det med ”patent” bliver en sværere og sværere størrelse jo flere der bliver bevidste om, og får indsigt i den Kollektive Bevidsthed med de muligheder og forvaltning der er i det, for:

 

HVEM FIK TANKEN/IDEEN først?

Hvor længe har den enkelte gået og summet på det inden vedkommende tog handling på det?

 

Hvis du ikke handler på de tanker og ideer du får, så ka det være en anden gør det 🙂

 

Kærligst
Sanne

HeartSimpleFun Leadership

Facebook

Instagram

 

 

 

 

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg