”Tid hvor bli´r du af, kunne vi blot ta, kun et lille øjeblik, og stille tiden fra” – jeg har god tid!

af | mar 19, 2014 | 0 Kommentarer

Ved ikke om du kender sangen, men jeg syns det er en sød lille fætter. Vi kan ikke stille tiden fra, men vi kan vælge hvordan vi bruger vores tid og hvad vi tænker om den.

”Jeg skal afsted nu” –råber hun ude fra baggangen. Vanen tro går jeg ud i baggangen, vi knuser og kysser, og væk er hun, yngstebarnet. Der er helt stille, som i h e l t stille. Jeg kan dufte kaffen inde fra køkkenet, og trisser ind og skænker mig en kop. Kikker lidt på ”to be – to do listen” som jeg har lavet for i dag. Hvor ser det dejligt ud. Der står kun det jeg gerne vil.

Jeg tager kaffen med ud på bænken. Fuglene og jeg nyder hinandens selskab (jeg er sikker på det er gensidig –smiler med lidt lyd på…) mens fjorden fortæller at der er stille vind i dag, og solen brager ned i ansigtet på mig – hold nu maule hvor er det d e j l i g t med solen ……

”Hvá har du gang i? Ská du ikke snart have gang i noget mere” spurgte hun – naj tænkte jeg, ikke lige nu, jeg er ikke færdig med at ”være” – ”Du gør jo egentlig det alle vi andre drømmer om sagde hun” efterfølgende.
Jeg stod inde i stuen og så ud over fjorden mens jeg talte i telefon – en samtale mellem en Bizz-kvinde der blæser derudaf, og en anden Bizz-kvinde der kørte på lavblus -jeg e l s k e r den udsigt! Roen stilheden og fordybelsen…

Vær den bedste udgave af dig selv

Giv dig selv lov til at være den bedste udgave af dig selv – dit sande jeg

Det var SÅ FANTASTISK at beslutte mig for at det var OK at jeg ikke skulle ud af døren hver morgen, at det var OK at jeg trissede rundt dag ud og dag ind. Det var ganske enkelt HELT OK at jeg lyttede til min indre ”gps” – min indre gps, mit hjerte sagde: fred og ro! Jeg trængte simpelthen til fred og ro i hvert enkelt celle i min krop. Hver celle skreg på ro og selvkærlighed.
Det kom naturligvis ikke ”over night” at jeg bare syntes det var top dollar og heeeelt fint at jeg trak stikket, og jeg vil også lyve hvis jeg sagde at jeg ikke engang imellem fik lidt dårlig samvittighed (men faktisk forsvindende lidt) over at jeg gik og nød det i stænger!

Jeg vil også lyve hvis jeg sagde at jeg ikke engang i mellem fik lyst til at give den max gas igen – Bizz, 180 km/t, men nej, jeg kunne mærke at jeg slet ikke var færdig med at have GÓ tid – gó tid, nyde mit eget selskab og bare være. Jeg ká sige jer, den der ”være-tilstand” er simpelthen et fantastisk sted at være, men mere om det en anden god gang.

Tid er et finurligt begreb – mange tænker at de har alt for lidt af den (tiden) og mange tænker måske at de har for meget af den. Hvor om alting er, så er det essentielt hvad vi tænker om tiden. Tanker skaber vores virkelighed, så tænker vi at vi at vi har for lidt tid = så skaber vi for lidt tid og får vi følelsen af at vi har for lidt tid (loven om tiltrækning)

Hvordan har du det med ”tid” – føler du at du har for lidt, for meget? Giver du dig selv lov til at have tiden på den måde som er god for dig? Sjov-tid, være-tid, mig-tid, god-tid?

Se Affirmationerne og fif i Nyhedsbrevet om tid i denne uge.

Jeg vil gerne inviterer dig til at gå med det der giver dig energi og glæde = så får du en glad tid. Glad energi og glade mennesker har glade raske celler i kroppen = trivsel

Kærlig hilsen
Sanne