Dit hjerte er den største intelligens du har – hvor meget bruger du den?

af | mar 26, 2014 | 0 Kommentarer

-såd´n i det daglige, ud over det basale, til at holde dit maskineri (kroppen) i gang?

”Hold højre hånd op midt på brystet, og mærk dit hjerte”, sagde hun.
Det var en grum erkendelse – jeg kunne ganske enkelt ikke mærke det banke. Det blev ikke bedre da hun bad mig vende fokus ind på mit hjerte og kikke på det. Jeg blev ked af det jeg så, men måtte sige: ”der er et billede af et sundt hjerte, men indeni er der kun et lille hjerte der ser ud som, og er lige så lille som en indtørret rosin” –yark, tænkte jeg, det var trist…

Der er dælme godt nok skum på bølgerne i dag. Smiler. Jeg startede inde på kontoret, men udsigten, vandet trak i mig, og vandt igen. Så nu sidder jeg herinde i ”mit rum” og skriver nyhedsbrevet til dig. Jeg lyttede til mit hjerte!
998442_10203607036115507_492288520_n
Når jeg står og presser appelsiner til min juice om morgenen (om vinteren) og kaffeduften lige så stille lister forbi mine næsebor, så står jeg og kikker ud af vinduet og nyder det hele –duften af kaffe, udsigten over fjorden OG mit hjerte.

Når jeg mediterer 15-30 min. om morgen efter min morgenmand, så får jeg kontakt til mit hjerte – og jeg nyder det.

”Det er min boldgade og noget der interessere mig, moderne leder-typer, men det ligger desværre uden for mit geografiske område” sagde journalisten, da jeg kontaktede hende om Mentor-forløbet jeg udbyder. Tænk sig hvis vi arbejder med og går i livet med det vi har interesse i, og ikke hvad der ligger indenfor ”vores område”

Når jeg mærker eventyrlyst og smutter en tur til staden, såd´n ”bare fordi”, eller går med det i min virksomhed som jeg kan mærke mit hjerte siger: YES, det er lige det du vil bidrage med, det er lige DET der giver SÅ meget mening OG vil gøre en forskel = så stiger viberationen og energien fra mit hjerte = jeg bliver glad og jeg trives.

”Det er lysten der driver værket”

Dit hjerte er kontakten til din essens, din sjæl, din indre ”gps”, det der er v i g t i g t og giver mening (Værdier) for dig, din uendelige ressourcekilde. Det kan godt være du har lært primært at træffe beslutninger oppe fra den øverste etage, men det betyder ikke nødvendigvis at det er de rigtige beslutninger OG at du behøver blive ved med at træffe valg derfra.

Dybest set ikke er mærkeligt at så mange mistrives og er stressede fordi vi overhører vore hjerte-længsler og tager langt de fleste beslutninger fra hovedet.

Det er min bedste overbevisning at vi skal ”gå med hjertet”, lede ud fra vores hjerte – den største intelligens vi har, og som i øvrigt sender flere impulser op til vores hjerne, end noget andet.

Ønsker jer en fabilous uge – dig og dit hjerte
Sanne