Selvkærlighed er stærkt undervurderet

af | jun 25, 2014 | 0 Kommentarer

Jeg har nok være lidt ”smart i en fart”, og havde i en del år syntes at jeg var blevet ret så go til at være kærlig ved mig selv, på mange planer. Vi får hele tiden nye indsigter og viden om os selv, hvis vi vil, og ét af dem hvor jeg er kommet et stort spadestik dybere det sidste års tid, er på området selvkærlighed.

Der hvor jeg oplever at mange er rigtig gode til at være kærlige ved sig selv, er at købe ting. Skønne ting, billige ting, dyre ting, nytteløse ting, nyttige ting, skrammel-ting, jeg-skal-lige-há-plejet-min-dårlige-samvittighed ting, drømmeting, luksus ting, ting ting ting

Selvkærlighed er stærkt undervurderet

Men hvordan ser det ud med selvkærligheden i forhold til at lytte og tale pænt til os selv. At sende kærlige tanker, give et knus, og fortælle dig selv at du elsker dig selv.

Give dig selv tid og ro til at være stille og bare være med din kærlighed til dig selv. Lytte og mærke efter den positive og gode energi, og træffe valg ud fra den. Være kærlig ved dig selv, ved at gå med det der giver dig lethed og glæde osv. – hvordan går det med den selvkærlighed?

Vores stærkeste indre følelse (energi/viberation) trumfer ALT

Vores stærkeste indre følelse (energi) trumfer ALT

Vore intilligente celler

Vores krop og vores celler husker alt, som i ALT! Hver gang cellerne i vores krop får en oplevelse af godhed, succes, sjov, kærlighed, energi, glæde osv. så reagerer de på det. Det modsatte er også tilfældet, hvis de oplever overbelastning, stress, frygt, angst osv.  Jeg vil dele en oplevelse med dig, som for mig v i r k e l i g gav mig en dyb forståelse for hvor vigtig selvkærlighed er i relation til at lede os selv og andre, på en god, nærende og positiv måde…

For mange år siden havde jeg en meget, som i MEGET voldsom oplevelse. En oplevelse som jeg har brugt store ressourcer på at heale (healing = energi). Jeg mente selv, at jeg her så mange år efter havde fået den oplevelse fint bearbejdet og healet.

For et halvt års tid siden, stod jeg inde i stuen og lavede en øvelse. Jeg havde valgt at lave en af mine øvelser som bla. går ud på at finde ind til skjulte styrker – lave dybe vejrtrækninger, mærke og lytte til mig selv og mine celler og gå med det det min hjerteintelligens fortæller mig.

Øvelsen gik super duper, og jeg følte mig som en skøn succes, og på et tidspunkt var det så fed en oplevelse at jeg grinede højt, slog mig selv på brystet med knyttede næver for li´som at symboliserer Tarzan, og ”her kommer jeg”.

For mig var der virkelig tale om noget godt og en succes jeg ville fejre, men hurtigt kunne jeg mærke at noget var rivende gal – jeg kunne mærke at min krop reagerede ved at få det fysisk dårligt, og jeg måtte sætte mig.

Jeg tog et par dybe vejrtrækninger, mærkede mine celler, og med det samme kunne jeg mærke at de reagerede voldsomt på min lille ”gimmick” som Tarzan. Det var faktisk både sorgfuldt og meget givende for mig på én og samme tid. Nogle af cellerne var rent faktisk helt døde ved oplevelsen, og andre var voldsomt chokerede og fuld af panik. Det de reagerede på var den ”erfaring” de havde fra oplevelsen for mange år siden.

Det lyder måske skørt for dig, men jeg talte til mine celler, forsøgte at sende god energi og kærlighed til dem, og forvisse om, igen og igen, at det jeg gjorde virkelig bare var for sjov, og at det var ment som en god gerning – de var rent ud sagt skræmt fra vid os sans. Det tog mig næsten en uge, med bevidst healing hver dag, at få min krop i balance igen. I balance igen, så mine celler var blevet trygge og kunne slappe af og have det sjovt igen.

Jeg har hørt det mange gange, det der med at kroppen husker, alt, at vores celler er intelligente osv. osv.  men denne oplevelse bekræftede det i den grad, og gav mig  på et helt andet niveau,  en KÆMPE indsigt og forståelse for hvor vigtigt det er at vi behandler os selv og andre ordentlig, og med godhed og kærlighed.

 

Selvkærlighed er stærkt undervurderet

I dagligdagen er vi måske ikke bevidste om det, og tænker: arhh, det er ikke noget særligt – MEN DET ER DET!

Selvkærlighed er essentielt hvis vi vil leve, vækste, nå nye højder med os selv, og udvikle os på et nærende, kærlig og nydelsesfuld måde.

Prøv og mærk efter: knokler du, og bliver du drænet for energi i din business, vælger du (ubevidst) knoklemåden, den selvsaboterende måde, og ikke den selvkærlige måde?

Alt det vi gør, både i relation til os selv og andre, det smitter. Så jeg vil gerne inviterer dig til at kan finde nye muligheder til hvordan du bedst muligt kan give dig selv mere selvkærlighed? Når vi bliver mere bevidste om hvordan vi kan lede os selv bedre, og gør det i handling, så smitter det også af på vore omgivelser

Rigtig god fornøjelse med din selvkærliged <3
Sanne

Nyhedsbrev

Instagram

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg