“Jamen ved du ikke hvad du skal”??? spurgte hun

af | mar 6, 2014 | 0 Kommentarer

”naej, ikke såén” svarede jeg. ”nåh, sagde hun” og så virkelig forundret ud. Spørgsmålet fik jeg den anden dag jeg var på vej til København. 

Jeg bor mildt sagt, ude på Lars tyndsk*ds mark, i skønne naturomgivelser.
Jeg havde bestemt mig for at tage en tur til byen, såd´n bare for at komme hjemmefra, hygge og få input og indtryk uden nødvendigvis at skulle bruge det til noget. Jeg har hygget med veninde, netværk, trisset rundt i Kbh. Siddet på kaffebar og studeret mennesker, uden at skulle bruge det til noget, eller tænke på noget – bare være, og jeg n ø d det i stænger.
1888685_10203435221540250_689392851_n-2
”jamen ved du ikke hvad du skal”, og senere samme dag fra en anden ung pige ”jeg er ikke så god til at bruge min tid ordentlig. Når jeg kommer hjem fra arbejde  skal jeg også blive bedre til at bruge min tid bedre. Jeg sidder bare og får ikke gjort noget” – disse to udtalelser bestemte indholdet for denne uges nyhedsbrev – AT VÆRE!!!

Et af de vigtigste erfaringer jeg har gjort mig i livet, i relation til at trives og ikke blive overbelastet og brænde ud,  er hvor vigtigt det er ”at være” –bare være og nyde –alene tid –trisse rundt og lave ingenting –små pauser -meditation, og gerne flere gange i løbet af en dag,  OG ikke mindst, at have det rigtig godt med det.

En person der levede i 1400´tallet, fik lige så mange informationer og oplevelser gennem et helt liv, som der i dag står i en udgave af New York Times. Det fortæller hvor stærkt tingene går. Vi bliver påvirket af al mulig ”støj” fra vi åbner vore øjne til vi lukker dem om aftenen igen.

Derfor er det vigtigt at holde pauser og være – bare være. Jeg har selv været typen der havde en overbevisning om at jeg hele tiden skulle gøre noget – dum overbevisning for mig at have, så jeg har lavet en ny: jeg gør det der er bedst for mig. Nu handler det slet ikke om hvor meget jeg laver, arbejde som fritid, men om h v a d jeg laver, som giver god mening, glæde og energi.

*Hvis du mærker rigtig godt efter, hvilken negativ overbevisning har du, som dræner dig for energi og gør dig trist?

*Hvordan skal din overbevisning lyde for at den i stedet giver dig god mening glæde og energi?

Jeg vil ønske dig en skøøøn uge med være-tid hvor det eneste du skal, er at trække vejret dybt ned i maven, og bare nyde at være dig.

Kærligst
Sanne

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg