”Du er jo lidt af en rejekælling”, sagde han..

af | feb 26, 2014 | 0 Kommentarer

Hmmm, ja gu er jeg så tænkte jeg stolt. Men jeg er også en engel, bare så du vé det, tænkte jeg, men undlod af sige det mens vi sad og hyggesnakkede over en kop kaffe.

Det var ikke første gang jeg fik den der med rejekællingen. Før i tiden kunne jeg  godt blive lidt ked af  den ”etiket”, men nu er jeg faktisk stolt af den. Mest fordi jeg inde i mig, har følelsen af at jeg siger til og fra på en god måde, og ikke lader andre gå over mine grænser. Jeg er nemlig en rar og sjov rejekælling med et hjerte af guld og som også har vinger (to engle på billedet, begge to med vinger, du kan bare ikke se mine -griner … )

”Du er en engel Sanne”, sagde hun –MIG, en e n g el??? ”ja dig. ” svarede hun…. Den blev jeg så til gengæld forundret over dengang, men det er jeg heller ikke længere. Jeg er også en engel. En engel der er blid, sårbar, rummelig og med oceaner af healende energi har jeg fundet ud af…
Det er englen til højre!
……..Hmmmmm, det var det jeg nåede til i Nyhedsbrevet den anden dag, men det ta´r lidt af en drejning i denne uge, og så alligevel ikke. Rejekællinger, engle, roller, egenskaber og og og -at lede og styre sig selv fra sit indre, kontra at lede sig selv fra ydre omstændigheder. Det drejer jeg det lige ind på, og grunden er en offentlig mail/nyhedsbrev jeg fik fra en virksomhedsejer i går. Han skrev bla:”jeg vidste dybest set godt hvor det bar hen, men jeg valgte at overhøre mit indre, mit hjerte. Jeg fortsatte med at handle ud fra de ydre omstændigheder, og resultatet udeblev ikke”

Han gik ned, og det udløste i kølevandet en livskrise, som han nu er ved at være på den anden side af.

Fortvivlelse, uro, forvirring, tomhed, tristhed, frustration, ingen livsgnist/glæde og træthed, er blot nogle af de ting han oplevede inden han ramte bunden. Han er ikke alene! Er vi ikke uhyre opmærksomme og i god kontakt med vores hjerte, så kommer vi meget nemt til at lede os selv ud fra ydre omstændigheder og de negative tanker i hovedet  -og ja, der har jeg også selv været!

Udover mit arbejde, er noget af det bedste jeg ved, når jeg sidder her i mit arbejdsværelse, kikker ud over fjorden og mediterer, filosoferer eller skriver. Skriver Nyhedsbrev til dig, eller på nogle af de projekter jeg går og pusler med. Det er ganske enkelt et fantastisk rum med en god energi (smiler) uhmmmm. Fordybelsen, stilheden og den friske luft når terrasse-døren er åben, er ren livseleksir for mine celler.
Hitlisten indeholder også nydelsen i at fyre den max af på et dansegulv, -kvæle en flaske Champagne over en skøn fordybet filosofisk snak eller en masse røverhistorier –spise en lækker gourmetmiddag –rejse til andre lande og opleve deres spændende kulturer –spise en klap-sammen-mad nede ved stranden, hvor jeg sidder i mit afdankede malertøj og lugter af gammel gnu og og og …… jeg elsker, og er fascineret af kontrasterne i livet, om end nogle er mere behagelige end andre

– jeg e l s k e r at opleve når vi behandler andre og os selv med respekt og værdighed. Når vi lever livet legende, let, glad og ansvarligt! Og det kan vi når vi leder os selv fra hjertet.

I min verden giver jeg plads til at have god tid! Plads til rejekællingen der sidder i bare tæer nede ved stranden og spiser en klap-sammen-mad og lugter af gammel gnu fordi hun har været (krea)aktiv i hus og have. Fyre 1000 fuldstændig ligegyldige røverhistorier af om ”dengang da ….. hvor vi ku det hele” (hvis vi selv ská sige det).
Eller englen i mig der er kærlighed, nyder stilhed, rummer og healer både mig selv og de mennesker der ønsker det. Englen i mig der er uhyre sårbar når hun får følelsen af at blive svigtet og trådt på, og og og

Jeg giver plads og rum til det hele fordi jeg øver og træner mig i at lede og styre mig selv fra mit indre, mit hjerte, og ikke primært fra hovedet og ydre omstændigheder. Jeg har valgt at gå til personlig-udvikling-træning. Træne kontakten til mit hjerte, i stedet for at træne til at løbe en marathon. Nu har jeg trænet det så meget, at det er blevet en livsstil og min måde at være i livet på.

Har du sider af dig som du overhører eller undertrykker? Er der en rejekælling, en engel som banker på og gerne vil ses, opleves, høres? Eller for dig er det måske noget helt andet.

”Alle veje der ikke starter fra hjertet, ender blindt”

Jeg tror på vi er her for at vi skal have en oplevelse. Se, opleve og vise det aller, aller bedste af og med os selv –come join, og há så ellers en fabelagtig uge –fordi du kan <3

Kærligst Sanne