Hvad skaber vi sammen

af | jun 11, 2014 | 0 Kommentarer

Hmmm, den bliver ved at komme frem på min skærm (altså min indre skærm i hovedet) ”hvad skaber vi sammen”. Jeg har faktisk også lyst til at skrive om healing, men det ta´r vi en anden go gang.

Hvad skaber vi sammen. Måske du som jeg tror på at vi a l l e er forbundne, så alt hvad vi foretager os, har en betydning for det samlede hele? Måske du tror på noget andet.

I dag bruger jeg bare eksempler fra vores nære miljø. Hvad vi skaber sammen, kan i denne kontekst gælde alt fra par, familier, venner, teams i virksomheder og f.eks. et sportshold, men i min model af verden, også hvad vi skaber sammen med de forskellige personligheder vi indeholder – den udfarende og ekstroverte Sanne, den stille og introverte del af Sanne, den sjove og vrede Sanne osv. Vi indeholder jo alle det hele, noget kommer bare mere til udtryk end andet.

Det er for mig super interessant når vi flytter fokus fra hvad jeg kan og gør, hvad du kan og gør, hvad f.eks. vores partner eller teammedlemmer kan og gør, til, hvad skaber vi sammen. ALT hvad vi foretager os har indflydelse på det samlede resultat, også selv om vi ikke aktivt foretager os noget …. vi har en andel i situationen, både det gode og det dårlige, om vi vil det eller ej. Om det er ikke at få sagt fra, at holde os selv eller andre fast i en rolle, om om om, det kan være mange forskellige ting – spørgsmålet er om du er villig til at kikke på din andel/dit ansvar (smiler)

F.eks. i et team i en virksomhed (du kan bare sætte det i en forbindelse der er interessant for dig: kæreste, barn, ven oa) – måske der er nogen der ikke er særlig aktive i handling. Hvad og hvordan påvirker det resultaterne? Hvordan påvirker det dig og de andre i teamet? De fleste af os får jo oftest først lyst til at gøre noget hvis vi føler der er en konflikt, en konflikt der er så stor at vi ikke kan rumme det længere, eller der ikke opnås de ønskede resultater.

”når du forandrer dig – forandrer verden sig”

Min invitation til dig skal være: prøv at tage de nysgerrige briller på i den kontekst der er interessant for dig: hvad skaber vi sammen når vi er bedst? Hvad skaber vi sammen i denne konflikt? Hvad er min andel i det her, og hvad er jeg villig til at gøre anderledes?
Gó fornøjelse <3

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg