Kender du Svend?

af | apr 9, 2014 | 0 Kommentarer

Ok, måske du ikke kender S v e n d, men kender en ”Svend” der hvor du bor.
Jeg kender ham heldigvis. Jeg møder ham jævnligt, når jeg er ude på min løbe, gå- , cykletur eller kører i min bil.
Han er altid i vigør, og altid med et stort smil og et hej. I mange år kom han løbende, cyklende, på rulleskøjter, eller en sjælden gang i bil, alene, men altid med et stort smil og et hej hej.

Så en overgang  var det i løb, cyklende, på rulleskøjter, en sjælden gang i bil, men altid med et stort smil og et hej –og af og til med ét eller to af børnene.

Nu er det i løb, på rulleskøjter, cyklende, en sjælden gang i bil, men altid med et stort smil og et hej – og af og til med ét eller to af børnebørnene.
1508169_10203698393119375_2677284600213277675_n
Svend er noget ganske særligt, i hvert fald når jeg møder ham. Det der gør ham til noget særligt for mig er hans humør og venlighed, og sidst men ikke mindst, så er hans cykelkurv altid fyldt af affald som andre mennesker har smidt i naturen, men som han samler op og tager med hjem = han signalerer for mig overskud, glæde og er en god rollemodel.

Hver gang jeg har mødt Svend, så smiler jeg og bliver varm og glad indeni –når jeg har mødt Svend tager jeg mig selv i at grine højt til og med mig selv …..

Jeg vil naturligvis gerne hylde ham for den han er, men det der også er et vigtigt budskab for mig er, at vi skal vælge vore omgivelser med omhú! Mærk og lyt til dig selv. Vælger du omgivelser der er gode for dig, så vokser, udvikler og trives du som menneske.

Det skaber gode stemninger og glæde når vi vælger positive omgivelser.
Det her er Svend og mig ude i naturen, men det kunne lige så godt have været hjemme hos dig selv eller på dit arbejde, eller i din virksomhed. Vi er alle rollemodeller for hinanden, i firmaet, derhjemme og alene med os selv.

–arhh, for slet ikke at tale om Bendy –jeg kommer lige i tanke om Bendy. Han er ganske særlig. Han er en ildsjæl der brænder for sine medmennesker og efterkommere. Han giver en masse af sig selv og sine egne ressourcer, både viden og økonomisk, UDEN og forvente at få noget igen – Bendy er en god rollemodel for mig, jeg er stolt af at arbejde sammen med ham.

Det skulle egentlig ha handlet om ”keep it simple” i dag, men så kom jeg til at tænke på Svend, og det gjorde mig helt varm og glad indeni.

Hvilke omgivelser vælger du, som du kan mærke er gode for dig?

Ønsker dig en s m u k uge i smukke omgivelser der får dig til at grine og får dig til at føle glæde og stolthed.