Keep it as simple as possible

af | sep 3, 2014 | 0 Kommentarer

Er dit liv så enkelt at du nyder at være i det? 

Da jeg voksede op fik jeg vist en masse retningslinier

Da jeg gik i skole fik jeg vist en masse retningslinier og fortalt en masse teori og viden

Da jeg tog min første uddannelse fik jeg fyldt mere på – vist en masse retningsliner og fortalt en masse teori

Da tog min første coachuddannelse fik jeg fyldt mere på – vist og fortalt en masse retningslinier og fortalt en masse teori

Da jeg blev uddannet stresscoach fik jeg vist og fortalt en masse teori og viden (som var vigtig viden for mig)

Da jeg tog forskellige coachcertificeringer og kurser i alt lige fra Konflikthåndtering, motivationsfaktorer til Teamudvikling mv. fik jeg fyldt endnu mere på – vist og fortalt en masse teori og retningslinier – og og og …. 19553d48414f3cc9c42ee279f3b16197

Alt dette har givet mig en viden og erfaring – fyldt mit hoved og sat nogle blokeringer i min krop – jeg var styret af den ydre verden!

Livet er en rejse hvor du kan give dig selv det bedste af det bedste!

Det jeg føler der har gjort den største forskel og giver dybfølt mening, er skridt for skridt at skrælle de lag af jeg har puttet på i form af teorier og andres holdninger og meninger. Det at flytte fokus fra at lade mig styre af ydre teorier og omstændigheder, til at vende fokus indad og mærke MIG! Mærke og lytte til mig selv og mit hjerte – min indre gps.

“Sig mig bruger du aldrig hovedet Sanne? -Nogen vil måske sige nej (griner) -selvfølgelig bruger jeg mine rationelle tanker, men jeg har fokus på hvornår jeg træffer valg fra hjertet eller hovedet – det er min bedste overbevisning og erfaring at langt, l a n g t de fleste gange, træffes de bedste valg (på den lange bane) fra hjertet”

“Jamen Sanne det er da vildt egoistisk, når det er mig mig mig hele tiden? -ikke i min model af verden! -jeg har kun oplevet, at folk der er indrestyret, vælger at gå med hjertet, vælger at fylde sig selv op før de fylder alle andre op = de er glade, autentiske, har overskud BÅDE til sig selv og andre, fordi de vælger sig selv først”

Ved at få skabt kontakt til min gps, kan jeg meget nemmere sorterer alt det fra der ikke gør godt og er unødvendigt, og vælge alt det til der giver glæde, mening, og får mig til at trives. Ved at jeg er blevet indre-styret, er der meget mere glæde og overskud, fordi jeg så vidt overhovedet muligt, kun lukker det ind der glæder mig, og som jeg kan overskue.

Kontakten til mit hjerte, gør at jeg har lært mig selv bedre at kende, og gør det der løfter mig. Når jeg er hjemme i mig selv, er  alt som det skal være, og jeg kan være og samarbejde med mine omgivelser på en god måde. Det er ikke min opgave at fixe og ordne alle andre -det er deres – men når jeg er hjemme i mig selv, er jeg den beste udgave og så inspirerer jeg -både mig selv og andre. Jeg har sluppet alle de teorier og holdninger der bremser mig – den teorier der virker for mig er:

Hvilken teori virker bedst for dig?

Har I sorteret alt det unødvendige væk i jeres Team, så I har skabt de omgivelser der er så enkle og energifyldte at I har lyst til at være der?

I Nyhedsbrevet i denne uge, kan du også læse om at det kan blive for simpelt -“but not simpler”

/S