Hvor bevidst er du?

af | mar 20, 2015 | 0 Kommentarer

Hvor bevidst er du om din indflydelse på resultaterne i dit liv?

 

Hvor bevidst er du om hvor meget dine tanker, og handlinger har indflydelse på dine resultater?

 

-hvor meget indflydelse du har på de resultater du har i dit liv – både i relation til dig selv og i dit samspil med andre?

 

Det har været yderst interessant, givende og møg hamrende irriterende for mig at kikke på og erkende at jeg selv har ansvaret i mine (u)ønskede resultater.

 

Både i forhold til mig selv, men også de omgivelser jeg er en del af.

 

Foråret på besøg i stuen. Luk øjnene, duft og nyd :-)

Foråret på besøg i stuen. Luk øjnene, duft og nyd 🙂

Resultater i forhold til os selv

Hvis vi ikke trives eller føler os overbelastede, så handler det om nogle behov vi overser/overhører, som vi ikke sørger for at opfylde hjemme hos os selv. Eksempel kan være: egenomsorg eller det at få sagt fra i forhold til andre.

 

Det er vores eget ansvar at tage vare på og opfylde vores behov –og så er det ekstra skønt når vi kan og gør dem sammen med andre

 

(u)ønskede resultater er bare en tanke vi har tænkt så mange gange at det er blevet til en overbevisning/en vane, der så udløser en handling der skaber de resultater vi får.

 

Rigtig mange af vore tanker/overbevisninger/vaner, kører på autopilot, derfor er det vigtigt at du sætter farten ned og holder masser af pauser og tid til refleksion når du ønsker at skabe nye resultater.

 

Sæt farten ned så du kan blive (mere) bevidst om dine behov, dine tanker = dine handlinger = dine resultater

 

Når du har bevidstheden kan du lige så stille begynde at øve dig i at tænke nye tanker, tage nye beslutninger og dermed også øve dig i at handle anderledes

 

Resultater i samspil med andre

Når vi oplever at vi ikke skaber de ønskede resultater og mål vi har i de teams vi er en del af (f.eks famile, kæreste, arbejdsteams, virksomheder osv.)

 

-så er det nemmeste at skyde skylder over på at det er de andres skyld at vi ikke har opnået de ønskede resultater.

 

Når vi er villige til at kikke på vores andel og vores ansvar i de manglende resultater i teamet, så sker der virkelig en transformation og der kan blive frigivet en masse negativ energi, som beskyldningerne kan trække med sig.

 

Eks. på punkter der kan være givende at kikke på til din reflektion, uden at dømme nogen eller noget:

  • Forventningsafstemning: er det helt klart Hvem der gør Hvad og Hvornår?
  • Hvordan er mit eget humør og min tilgang i det her: er jeg glad, irriteret oa (hvilken stemning bidrager jeg med, og hvordan reagerer teamet på det)?
  • Har jeg udført mine opgaver og taget mit ansvar?
  • Får jeg sagt til og fra på en god måde?

 

Jeg vil ønske dig en super weekend. I ugens Nyhedsbrev kan du bla. se tre videoer med Pernille og jeg, hvor vi kommer ind på emner som:

 

”er du villig til at kikke på din egen lort”

 

Vi taler om kontrol versus væren, og gevinsten ved det.

 

Sidst men ikke mindst taler vi i den tredje video om energi og stemninger og indflydelserne de har på vore resultater –come join

 

Love and a great weekend

Sanne

Nyhedsbrev

Instagram