Gå DIN vej med hjertet bla bla bla bla bla

af | feb 25, 2015 | 0 Kommentarer

Nøøj hvor syn´s jeg tit det blev for meget før i tiden, når jeg hørte udtalelser som ”gå DIN vej med hjertet”, og ”há hjertet med” bla bla bla bla. Jeg ku ikke há det, men det var ganske enkelt fordi jeg ikke havde kontakt til mit eget – og jeg led -mest ubevidst!

Hvorfor er det så vigtigt at havde vores hjerte med i det vi er og foretager os?

Vores sjæl er her for at få en oplevelse via følelser og er ”vores sande jeg”. Hjertet er kontakten til vores sjæl.

Så ønsker vi et meningsfyldt liv hvor vi er glade, lykkelige og virkelig føler at vi skaber og gør en forskel, ja så er kontakten til vores hjerte, og handle på det vores hjerte fortæller os,  et ”must”

Personligt har jeg fået en overbevisning om at vi er her for at få en oplevelse, lære, nyde og have det sjovt!

Der var slukket for kontakten

I m a n g e år havde jeg lukket til mit hjerte. Jeg valgte at overhøre den. Jeg følte mig ganske enkelt ikke værdig! Dengang overvejede jeg ikke engang at jeg havde et valg Jeg var ”smart i en fart” og fik anerkendelse fordi jeg var sjov, dygtig, kreativ, igangsætter osv. men jeg tilpassede mig omgivelserne for at få den anerkendelse jeg søgte – så selvtillid var der masser af, men selvværdet var meget lille, nærmest ikke eksisterende.

”føler vi en stor smerte når vi får kontakt til hjertet, så er det ikke fordi vi får kontakt til hjertet, men fordi vi bliver mindet om alle de gange vi har overhørt og svigtet ”vores sande jeg”

Jeg oplever at vi nu ser konsekvenserne i samfundet af at vi lærer/har lært at “bruge og regne det hele ud oppe i hovedet” = mange lukkede hjerter der forsøger at tilpasse sig omgivelserne: stress, depression, udbrændthed og mistrivsel

Gå DIN vej

Har du øje for den du virkelig er?

Har du øje for den du virkelig er?

Solen titter frem i dag og fuglene synger synger synger. Jeg sidder i morgenkåbe og skriver til dig. Jeg har lige brugt en time på meditation og trisse rundt og bare være – k*ft jeg nyder det!

Om lidt vil jeg færdiggøre et oplæg til min grafiker (tak lillebror 😀 😉 ) om nye foredrag jeg vil inspirerer med. Det er med lidt sug i maven for det er med sårbarhed, men noget af det jeg oplever der er virkelig kan gøre en forskel og være med til at udvikle og skabe på en mere let og nydelsesfuld måde end vi gør nu.  *Heart *Simple *Fun

Jeg har valgt hele mig. Det kræver mod, vilje og ansvar at gå min vej, men det kræver ikke mere end alle de kræfter, ressourser og energi det kræver at tilpasse sig omgivelserne og ikke være tro mod vores sande jeg …….. det er bare to forskellige prioriteringer og to forskellige måder at være i livet på.

Spørgsmålet er, hvor vi træner og øver os på at blive bedre:

  1. Bruge energi ressourcer og kræfter på at tilpasse os omgivelserne
  2. Mærke, lytte og handle mere fra hjertet, og være et inspirerende fyrtårn

Jeg går min vej fordi det giver mening, det føles rigtig og godt, og ikke mindst fordi jeg er det værd! Og bare rolig, jeg er ikke hellig, jeg går også på kompromis i levet, nu er jeg bare bevidst om AT jeg gør det, og HVORNÅR jeg vil og gør det!

Vil vi have et liv og være i et samfund hvor vi skaber nærende resultater, er det min bedste overbevisning at vi må have hjertet med i det vi er og gør.

Husk det er aldrig for sent at vælge dig og gå din vej. Dit liv, dit valg, dit ansvar 🙂

Bliss
Sanne

Nyhedsbrev 

Instagram