Ejer du din storhed – hele dig? #video

af | mar 4, 2021 | 1 Kommentar

Ejer du din storhed – hele dig? Jeg fik et, for mig, ret vildt prædikat i sidste uge. Et prædikat som jeg godt kunne mærke at jeg havde svært ved at eje. Jeg kunne mærke hvordan nogle af mine overbevisninger kom op til overfladen.

Det har jeg lavet en lille video om, som du kan se nederst i indlægget.

https://www.youtube.com/watch?v=kn1F6Y1kQvk

Kender du det?

Kender du det med at andre giver dig prædikater, udtaler sig som nogle af de styrker du har, og du har svært ved at rumme det og tage det ind?

Det oplevede jeg i sidste uge. Meget af det der blev sagt har jeg hørt mange gange før, men direkte ordet shaman om mig, tror jeg kun at jeg har hørt 1-2 gange.

Det fik mig til at tænke hvad af hele mig jeg ikke ejer helt -endnu!

Endnu, fordi jeg hele tiden øver mig på at blive en større og bedre udgave af mitSannejeg – folde mere og mere ud at af alt det jeg kan, men også øve mig i at rumme alt mørket som jeg også er.

Vi lever i en verden af dualiteter, og vi er både det ene og det andet – og JA, jeg tror på at en Shaman også kan sige sgu, pis og lort. Det siger jeg nogen gange, og nogen har jo lige kaldt mig shaman (griner)

Vil du inspireres mere på hvordan jeg arbejder med leaderskabet af os selv, så kik forbi mit program HeartSimpleFunLeadership

Ønsker dig en rigtig dejlig dag i al din storhed -også når du råber PIS! 😉

Kæligst
Sanne Toft

Linkedin

Facebook

Instagram

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg