At være innovativ kan være ensomt

af | jul 3, 2017 | 0 Kommentarer

At være innovativ kan være ensomt – sådan føler jeg det i hvert fald ofte -hmm, eller måske mest h a r følt.
Hvá med dig, føler du dig anderledes og nogen gange ensom på den konto?

 

 

Vi har alle vores unikke stemme her på jorden – og vi er alle forskellige steder som mennesker, og i vores udvikling

 

 

-d e r f o r kan vi nogen gange ikke forstå andre, d e r f o r ryger vi nogen gange i totterne på hinanden – fordi vi er f o r s k e l l i g e steder med forskellige modeller af verden.

 

 

Du er innovativ & forud for din tid

Jeg havde sg aldrig set mig selv som innovativ & forud for den tid vi er i, men det begyndte for alvor at lande i mig, ifbm. med en samtale med en amerikansk mentor.

 

 

Indtil det møde, blev jeg nogen gange ked af det, og kú ikke forstå at andre ikke syntes det var “genialt & super fedt” med de ideer og forslag jeg kom med. Det gjorde, og har delvist gjort, at jeg har holdt mig tilbage med mine ideer og indsigter -kender du det?

 

 

Hvorfor kunne min mand ikke se at mine ideer var super gode til at udvikle vores virksomhed..

Hvorfor fik jeg ikke ordren hos den virksomhed, det var sg da et super fedt salgsmøde, og jeg kom virk´lig med noget fedt (hvis du spø´r mig 😉 )

 

 

Vé du hvá: min mand var ganske enkelt ikke klar til alt det jeg kunne “se”, OG jeg var  vokset ud af firmaet, men havde på det tidspunkt ikke modet til at gå MIN VEJ. Faktum var at vi var forskellige steder.

 

 

Salgschefen i firmaet jeg holdt møde med var i det mindste ærlig, og det satte jeg vild stor pris på!

 

 

“det er super interessant det du kommer med. Du har fat i noget der! -men jeg tør ikke hyre dig. Det er ikke som vi “plejer”, og hvis det nu fejler, så får jeg på puklen – PLUS, du er ikke noget “navn”, hvis jeg hyrer et kendt navn, så kan jeg i det mindste refererer til det, hvis vi ikke leverer resultaterne -men du har virklig fat i noget”

 

 

Og jeg kunne blive ved -møder med henblik på udvikling af Intuition og fokus på Behov & Værdier, frem for hvor meget og hvor hurtigt der kunne sælges. Møder med henblik på at implementering af 1:1 sessioner /mentaltræning til idrætsfolk, som en fast del af deres træningsprogram. Fokus på udvikling og forvaltning af følelser og hjerte-energi i Business… og og og “nej tak, det kan vi ikke bruge til noget”

 

 

Fælles for det alt sammen var (og stadig er) frygt for forandringer & det ukendte, og at vi hver især er forskellige steder.

 

 

Jeg får lige lyst til at minde om det interview jeg lavede med Jarle i foråret. Er du til traditionel Business, så er det nok ikke noget for dig, og for de fleste vil det nok være FOR langhåret…… 😉
-du kan se dig omkring og se på hvilke udfordringer virksomheder har nu = prøv at se hele videoen med ÅBENT SIND og uden FORDØMMELSE – check den ud HER

 

 

-men jeg ká love dig for at vi har fat i noget af nu- og fremtidens måde at drive business på! I stedet for at sende medarbejderne til Psykolog og/eller fyre dem fordi de er gået ned med stress og har været sygemeldt for længe, så tag hånd om udvikling af lederskabet og kulturen i har i virksomheden = lave en kultur og et miljø I elsker, og som I kan holde til at være i 🙂

 

 

Når vi bliver set og mødt – tør vi bedre

Da jeg havde mødet med min mentor, var j e g et sted i livet hvor jeg var i stand til at lytte og tage hendes budskaber bedre ind, end jeg havde været før – bla. fordi jeg havde arbejdet med min personlige udvikling.

 

 

Jeg forstod på et nyt og dybere plan at jeg havde noget særligt at bidrage med, at jeg har nogle kompetencer og tilgange i livet, som størstedelen af verdens befolkning ikke har.

 

 

Og hvis vi ikke tænker og handler som flertallet, så kan vi nemt komme til at føle os forkerte, og ikke tør stå ved dem vi ER, og det vi har at bidrage med.

 

 

Ingen af os er forkerte – vi er bare forskellige steder med forskellige kompetencer og potentialer.

 

 

Hun SÅ mig, hun rummede mig, d e t var en meningsfuld samtale!!!

 

 

Det er skønt og dejligt når andre møder og rummer os, og kan SE vores storhed – det kan være med til at vi tør VÆRE og VISE hele os, med alt det vi indeholder, at vi TØR gå den vej der virker sandt for os.

 

 

HeartSimpleFun Leadership. SanneToft.dk

MEN noget er MINDST lige så vigtigt

Der er ét punkt der er mindst lige så vigtigt, og det er at vi SELV kan se, føle, mærke og TRO på den vi ER.

 

 

At vi finder styrken og vores unikke stemme indefra og tør gå med det -gør vi bedst når vi åbner op og lytter til vores hjerte og følelser -i alle livets forhold! -osse Business 😉

 

 

Skal du med på mit online kursus?

Kan du mærke at du har mere at udleve og bidrage med? Føler du ikke at du bruger dig selv helt & rigtigt? så er dette forløb måske noget for dig?
De redskaber og den tilgang jeg bruger til at finde hjem i mig selv og tør stå ved den jeg ER, selv om jeg ikke gør som de fleste, har jeg sammensat i et oline-forløb som du kan læse mere om HER

 

 

Uanset hvilke kurser og uddannelser jeg har været på, så har mine indsigter & læringer altid vendt tilbage til disse tre punkter:

  • Listen to your HEART
  • Keep it SIMPLE
  • Have FUN

-og deraf navnet på kurset HeartSimpleFun Leadership – tag lederskab over dig selv og dine unikke gaver til verden.

 

 

Vi kommer ikke til at tæske i lange kedelige teorier, og bruge tid på at blive klogere i hovedet. Vi vil bruge tid på at mærke og lytte til os selv, på det niveau vi hver især er på, og finde modet til at gå med de svar vi får.

 

 

Du får til gengæld et modul med en Innovativ tilgang til Team-udvikling 🙂

 

 

Kurset er til dig der har høj bevidsthed og mange ressourcer som du måske ikke føler du bruger optimalt, og som gerne vil løfte og udvikle lederskabet af dig selv og andre.

 

 

Kurset er ikke til dig der vil have masser af ny faglig viden i hovedet, og som har en overbevisning om at det er alle andres skyld du ikke opnår det du gerne vil.

 

 

Du kan læse og tilmelde dig HER -jeg vil glæde mig til at byde dig velkommen.

 

Kærligst
Sanne

Instagram

Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg