Video – det er så svært at få det sagt

af | jun 5, 2017 | 0 Kommentarer

Video – det er så svært at få det sagt

Jeg spurgte Gerda Lambertsen hvad hun ofte støder på at ledere er udfordret på, og gerne vil arbejde med – og det er hvor svært det er at få sagt de ting vi føler der er svære at få sagt.

 

Jeg tænker at vi også kan kalde det konflikthåndtering, da det på både den korte og lange bane skaber konflikter, når vi ikke får sagt det der fylder i os, og det der skal siges for at tingene kører på en god og konstruktiv måde.

 

Du får bla. et eksempel på en god og kraftfuld øvelse, der virkelig sparker r*v, når vi træner og bruger den.

 

Det handler ikke om at vi bliver klogere i hovedet, men om at vi tør øve os i hverdagen, på det der føles svært og udfordrende for os.

 

At vi tør at gå fra hovedet ned i hjertet og mærke vore følelser – og ja! det gælder også i Business & Forretningslivet, og ikke kun i vores private liv 🙂

 

Når vi tør tale og lede ud fra hjertet og ikke hovedet, så møder vi andre med empati. Det kan man bevidst eller ubevidst mærke, og er villig til at lytte, frem for at lukke af og gå i forsvarsposition.

 

Videoen er et godt eksempel på at man aldrig ved hvad der sker, at det ikke er alle ydre omstændigheder vi er herre over 😉

 

Go fornøjelse
Sanne

 

#ListenToYourHeart #KeepItSimple #HaveFun #Leadership

Facebook

Instagram

 

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg