Livsformål og livslære. Kender du dine?

af | apr 4, 2016 | 0 Kommentarer

Livsformål og livslære. Kender du dine?

Uanset om du tror på at du er skaber af dit eget liv, og selv har valgt det – har et livsformål og en livslære (det tror jeg på) –så kan vi i hvert fald konstaterer at du er her lige nu i et liv, med noget der glæder dig, og andet der noget gange udfordrer dig, ikke?

 

Livsformål

Jeg tror på at vi har et formål med vores liv. At vi er her hver især for at opleve dette unikke liv, og bidrage med det helt specielle vi kan.

 

I min optik handler Livsformål om at bidrage til verden med det der er vores helt naturlige gave og talent = det der virkelig interesserer os. Det der giver mening og gør os glade at beskæftige os med.

 

Dit unikke bidrag til verden, kan du finde ved at mærke og lytte til dit hjerte (din sjæl)

 

Hvad føles rigtigt og giver dybfølt mening for dig?

 

Mit bidrag til verden er kreativitet, innovative muligheder og løsninger. Og give bevidsthed, og inspirerer mennesker til at udleve deres sande jeg., d e r e s livsformål og unikke gave <3 (tak)

 

HeartSimpleFun Leadership - SanneToft.dk

HeartSimpleFun Leadership

Livslære

Som jeg skrev øverst, er det ikke sikkert at du tror på at vi også er her for at lære noget bestemt – livslære. Det er blevet min overbevisning.

 

Uanset hvad vi hver især tror på, så har vi ofte nogle udfordringer/problemstillinger der går igen i vores liv. Konflikter og problemer inde i os selv, eller i vores relationer til andre mennesker.

 

Konflikterne og udfordringerne tror jeg det er meningen at vi skal lære noget af, hvis vi vil: Hvad er livslæren i dit liv?

 

Jeg har signet op til lære om selvkærlighed. Hvordan jeg kan elske mig selv betingningsløst, uanset hvad. Et af mine store trickere er selvværd. Følelsen af at være noget værd.

 

Har du nogen gange problemer og udfordringer?

 

Hvad oplever du af udfordringer igen og igen? Hvad kan tricke dig negativt?

 

Medarbejde frem for at modarbejde

Uanset hvor stor eller lille dit Livsformål og Livslære er, så bliver resultaterne i relation til om du med- eller modarbejder dig selv.

 

Medarbejder dig selv ved at leve og handle ud fra det du føler er det rigtige for dig og giver mening.

 

Modarbejder ved at gøre det andre siger du skal, eller finde undskyldninger der afholder dig fra at gå DIN sande vej.

 

Modarbejder og flygter du fra de udfordringer og problemer du støder ind i, eller forsøger du at lære og kikke nysgerrigt (medarbejde)?

 

Husk – oplever du at du ikke er og gør det du er bedst til, så er det a l d r i g for sent at vælge en anden Retning og ny Livsstil

 

Kærligst
Sanne

Nyhedsbrev

Instagram

 

 

 

 

 

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg