Stopper du også der – når du mærker følelser?

af | mar 2, 2016 | 0 Kommentarer

Stopper du også der – når du mærker følelser?

 

Den hurtigste og nemmeste måde vi kan få mere kontakt til vores hjerte, vores essens, og skabe store transforamationer, er med vejrtrækningen – d y b e vejrtrækninger, helt ned i bunden af undelivet.

 

Når vi træner de dybe vejrtrækninger kommer vi (endnu) mere i kontakt med vore følelser, og det er her at mange stopper og ikke kommer videre – FORDI vi ikke ved hvordan vi skal forvalte dem. Det kan både være de positive og de negative følelser.

SanneToft.dk

Stopper du også der – når du mærker følelser?

Forvaltning af dine følelser

Følelser er noget af det mest naturlige og vigtigste vi har, men rigtig mange af os har lært ikke at lytte til, og tage os godt af vores følelser = rigtig skidt for vores trivsel og vigtige beslutninger i livet, da de fortæller os vigtige informationer.

 

Et af de bedste måder at forvalte følelser på, er igen de dybe vejrtrækninger.

 

Følelser skal vi ikke flygte fra (som mange har lært) – men følelser skal opleves og sanses = og det gøres rigtig godt gennem dybe vejrtrækninger.

 

Når du bliver i en negativ følelse og trækker vejret DYBT gennem den = så kan du transformere følelsen og den opløses.

 

Forvaltning af positive følelser

Er du en af dem der også flygter fra de positive og gode følelser? Føler du dig ikke værdig, at du ikke fortjener det gode i livet, at blive elsket (bevidst/ubevidst) så kan du også flygte fra de gode følelser.

 

Det har faktisk været en stor udfordring for mig, som jeg har trænet længe for at lære, og jeg lærer stadig.

 

Men det er jo hammer vigtigt at vi også kan blive i de gode og postive følelser = det hæver vores indre energi/viberation.

 

“Du behøver ikke gå over åen efter vand” 😉 – det er så enkelt og banalt en genvej, men et utrolig kraftfuld redskab til store forandringer og tranformationer -de dybe vejrtrækninger.

 

Rigtig go fornøjelse med at mærke dine følelser 🙂

Kærligst
Sanne

Nyhedsbrev

Instagram