Sorg over ikke at blive set og hørt – kender du den følelse?

af | okt 13, 2021 | 0 Kommentarer

Sorg over ikke at blive set og hørt – kender du den følelse? Følelsen af et uudfoldet potentiale? Jeg gør.
Det er smertefuldt når vi ikke bliver set og hørt som dem vi ER, og de styrker og kompetencer vi har.

Jeg vil skrive om det, og om de muligheder jeg bruger i den kontekst. Men det er svært for mig.

Jeg bliver mindet om alle de gange jeg har oplevet og set blikket i andre menneskers øjne, over ikke blive set, hørt og forstået. Også når jeg selv har oplevet det. Det er invaliderende, og vi kan miste vores indre livsgnist over tid.

Med mindre vi ændrer fokus, kikker på vores muligheder og træner os i at stå stærkt i os selv.

Unikke talenter

dit sande jeg

  • Måske du er typen der altid har set muligheder og løsninger før alle andre. Kreative og anderledes løsninger end det der er “in og det vi kender”?
  • Er du typen med et højt energiniveau og en kreativ hjerne, og befinder dig i omgivelser der er til stilhed og ro, og ELSKER at gøre som de plejer?
  • Måske du er super skarp på at spotte stemninger og problemstillinger – OG løsningerne på selvsamme?
  • Du har en kæmpe (livs)erfaring og viden og visdom at byde ind med, men ingen forstår eller lytter til dig?
  • eller er du en gammel sjæl på jorden, og måske endda fra en anden galakse. Ja så er det da “helt galt med dig” 😉
    Børn, unge og voksne der åbner op indefra, kanaliserer al deres visdom ned og ud, de behøver ikke læse og studerer i årevis, for at være unika på deres felt – de véd det bare!

I min optik er den norske verdensmester i skakspil et godt eksempel på det. Vi ser det også i folkeskolen og uddannelsesstederne = eleverne ved mere og andet end dem der prøver at undervise dem.

Måske du føler det er noget helt andet du ikke bliver set og mødt, noget andet du er unique med.

INGEN er forkerte, vi er forskellige steder, med forskellige overbevisninger, værdisæt og kompetencer!

Følelsen af at være forkert

Vi er ikke vores følelser, vi har følelser. Følelsen af at være forkert og ikke passer ind kan opstå når vi forlader os selv, vores essens, eller fordi det er andres følelse vi mærker, og det slet ikke er vores egne. Den sidste vinkel kan vi tale om en anden go gang 🙂

Mange af os forlader os selv i tanker og handlinger, for at passe ind og please andre – “vi vil jo så gerne høre til”. Og har vi nogle talenter og egenskaber som mange ikke har, så kan vi måske nemt få os til at føle os forkerte, nu vi ikke er “som alle de andre”.

Når vi gang på gang skaber noget, eller prøver at udtrykke ideer og løsninger, og vi gang på gang bliver mødt med blikke eller adfærd der kan få os til at vakle – det kan være SÅ drænende og ødelæggende for os, hvis vi ikke tager os kærligt af os selv.

Igen. INGEN er forkerte! Min invitation skal være at vi har fokus på vores muligheder, hvis vi føler os alene og forkerte.

Muligheder

Hvilke muligheder har vi. Du får eksempler på mine erfaringer og ideer. Måske du resonerer med nogle af dem, ellers vær nysgerrig og mærk i dig selv. Stol på at det du føler og er, er godt nok og det rigtige for dig.

Vi må hjem i os selv i stedet for at fise rundt ovre i andre for at please dem og tilpasse os. Vi må have vores hjerte meget mere med i det vi gør og er. Vi må fra hovedet ned i kroppen og mærke os selv. Tage os kærligt af os selv, vores følelser og behov. Det er for mange, noget vi ikke har været vant til, men en værdig og nødvendig opgave for at vi kan leve vores uniqueness og føle os rigtige.

Vi må vælge personer og omgivelser vi resonerer med og som vi bliver næret af at være sammen med. Hvem er vores “tribe”? Jeg har ikke fundet hele min endnu, men det kommer.

Timing. Timing er alt! Tror du som jeg, at vi er den del af noget større, ved vi ikke med sikkerhed, hvornår ting er “ment to be”. Og her får jeg lyst til at sige som Kirkegaard: “Målet er intet vejen er alt”

Vi er blevet lært til at sætte mål med en tidshorisont. Og ofte med total urealistiske tidshorisonter, hvilket også kan være med til at vi føler os forkerte fordi vi ikke lever op til de rammer andre stikker ud.

Tag tidshorisonten ud af ligningen, og lad det så være op til timingen hvornår tingene skal ske.

Imens: lyt til dit hjerte og dine følelser, de fortæller om du er på rette vej. Føles det godt  = fortsæt. Føles det forkert =  juster og gør noget andet – vil du støttes og inspireres i at træffe bedre valg for DIG, så check mine Power Energikort ud, om det er noget der kalder på dig. Du finder dem i shoppen HER

Vi må SE OS SELV og have fokus på at vi er NOK, selv om andre ikke kan se os og alt det vi ER. Vi må søge de mennesker, ting og omgivelser vi bliver næret af at være i og være sammen med. Ja det er nogle gange små skridt, men som sagt: “mange bække små, gør en stor å”. Griner, sikke citeret jeg er idag 😀 😀

Vi er klar når vi er klar. Verden er klar når den er klar. Det bliver kun smertefuldt at være i hvis vi har fokus på hvorfor andre ikke ser og forstår os, frem for at blive hjemme i os selv og have fokus på at forstå os selv.

Alle os der ser, sanser, oplever og gør ting før mange andre gør, vi kan inspirerer og vise vejen og muligheder for andre, så de kan gå deres vej med det der er sandt for dem -når de er klar.

Rigtig god fornøjelse – vi ses derude <3 Kærligst Sanne Mighty Networks. HeartSimpleFun Leadership – Sanne Toft

Instagram

Facebook Group. HeartSimpleFun Leadership – Sanne Toft

Facebookpage Sanne Toft

Linkedin

Shop

 

 

 

 

 

 

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg