Har du styr på det ydre – men kaos i dit indre?

af | aug 10, 2017 | 0 Kommentarer

Har du styr på det ydre – men kaos i dit indre?

 

-jamen hvá faen er der ved at “há styr på det ydre”, hvis jeg ikke er glad indvendig, ká jeg huske jeg tænkte ved mig selv, da jeg sad i vores firma og kikkede ud over vandet fra kontoret.

 

Det vil jeg ikke, tænkte jeg -jeg gider dælme ikke ha et “perfekt” ydre, hvis jeg ikke er glad indvendig – jeg vil há begge dele. Jeg vil há bedre balance.

 

-da jeg blev opmærksom på det i mig selv, oplevede jeg det osse sammen med Businessfolk og i Busines situationer, hvor jeg tænkte: flot og fed business, men hvor er GLÆDEN???

JA du KAN - Selvtillid

JA du KAN – Selvtillid

 

Siden dengang, har det bare været SÅ vigtig for mig at den indre Glæde er med. Jeg gider ikke rende rundt i mit skræddersyede nålestribede jakkesæt (nålestribet er i øvrigt yt nu, ikk? 😉 ) for at tro jeg ER noget – jeg vil osse FØLE at jeg er noget! -BUM!

 

Har jeg så det – Balance – 24/7 – mellem det indre & ydre?

JA du ER (selvværd - selvfølelse)

JA du ER god nok (selvværd – selvfølelse)

Nix, jeg har da ej – i hvert fald ikke 24/7 (griner) men det er M E G E T bedre fordi det blevet mit fokus og et af mine kerneVærdier.

 

Hvad er dine Kerneværdier?

 

Jeg e l s k e r at omgive mig med det jeg syns´er pæne og hyggelige ting. Det er vigtigt og har indflydelse på min trivsel, men den indre Glæde ER & BLI´R DET VIGTIGSTE!

Det “perfekte” ydre

“Jamen Sanne, du er da såd´n en der næsten kun poster billeder af mad, blomster, humor og “ih & åhh”

Jaahhhh, men det er sg da fordi jeg e l s k e r skønne, pæne, sjove og dejlige ting, og e l s k e r hvis jeg kan gøre folk glade og give dem et smil på læben.

Og helt ærligt, jeg gider altså ikke se på andres smadrede tånegle og mishandlede dyr! og nej, jeg flygter ikke fra virkeligheden. Jeg vælger med omhu hvad jeg lukker ind i mit liv, og så behandler jeg dyr ordenligt!

Når en udfordring eller et problem kommer til mig, så forsøger jeg at arbejde med, og gøre noget ved det, og det hverken kan eller vil jeg udstille i øst os vest – primært oftest fordi det involverer andre mennesker.

Og som udgangspunkt har jeg fået den holdning at det er ret usexet at udstille andre på den konto, fordi
j e g har et problem.

-og nej, bare rolig, inden du måske får lyst til at puste til mig, og tænker: k*ft hun pudser sin glorie!!! -så bare rolig. Jeg lykkes ikke med alting – slet ikke – heller ikke, at undgå at udstille andre osv.

Men jeg øver mig. Hver dag. Pis. Damn. Holey Moley. Jeg er ikke perfekt. Shit  !””€#€%VV%&BB&&/b….. -men jeg ká altså rigtig godt li´at øve mig og føle at jeg gør mig umage 🙂

I min optik er det hammer vigtigt at gøre noget ved det der ikke fungerer, og jeg vil rigtig gerne dele indsigter og erfaringer, som du og andre kan bruge til inspiration. Jeg er drevet af hvordan du, jeg og verden kan gøre det bedre og sjovere.

Dyrk (selv)kærligheden

Dybest set er der måske ikk nogen der kendte mindre til (selv)kærlighed end mig, men jeg har lært mig det OG jeg øver mig HVER DAG!!!

Så invitationen til dig fra mig, der føler du viser og har et perfekt ydre, men føler du har kaos i dit indre, og gerne vil há bedre balance:

– og JOW, r i g t i g mange af os, har den udfordring hvis vi TØR være ærlige overfor os selv og mærke efter – OSSE ledere, direktører, hundeluftere, pensionister OG … ja du ka selv sætte ind

Dyrk kærligheden til dig selv -og nej, fordi vi dyrker kærligheden til os selv er vi ikke dybt egoistiske, der kan der osse blive til andre.

DYB ÆGTE SELVKÆRLUGHED ER ALT FOR NEDPRIORITERET hvis du spø´r mig

Tænk, mærk, føl, tal kærligt til dig selv – gør kærlige ting – noget der får dig til at føle indre Glæde – DET SMITTER DET SKIDT.

Selvkærligheden og fokus på din indre glæde, giver den Ro, Balance og Mening som jeg oplever vi alle søger på et eller andet plan.

Du får lige et par af mine personlige favoritter til din inspiration:

 • Alene tid hvor jeg ikke laver en fløjtende hatfis! ELSKER at være alene i stilhed <3
 • 8 timers søvn hver nat
 • meditation og dybe vejrtrækninger
 • danse og synge højt (og JOW, det ka man godt selv om man er alene hjemme og/eller 40 – 50+)
 • gå ture i naturen
 • tænke på sjove ting og grine sammen med mig selv OG andre 😀 (y)
 • HUMOR på alle planer
 • Dybe meningsfulde samtaler med mennesker jeg inspireres, og holder af
 • Give mig selv god tid – følelsen af at have god tid
 • Sige tak for noget – h v e r dag – osse selv om det har været en lortedag – hvad kan jeg sige tak for?
 • ?

-forsæt selv listen med det der gør dig glad indeni. Er der ikke noget der gør dig glad nu, så begynd at øve dig. Først 1 ting, så 2, så 3,4 ….

 

Jeg sku bare liiige …..(smiler) men så gjorde jeg noget der gav mening for mig – lave en Blog til dig – om Balance, Indre Glæde og (selv)kærlighed
NU er det gonat. Sweet dreams.
Sanne

 

#HeartSimpleFunLeadership