Hvad nærer dig -sådan virk´lig?

af | feb 1, 2016 | 0 Kommentarer

Tænker du på hvad der nærer dig –sådan virk´lig? Nærer dig dybt i krop og sjæl.

 

Det gjorde jeg i weekenden. Blev mindet om det dybt givende og meningsfulde selskab – og det spænder bredt i min verden!

 

At være i selskab med mennesker der er nysgerrige, elsker humor og har en stor personlig indsigt og bevidsthed, er jeg fuldstændig pjattet med.

 

Hvornår holder du igen?

Jeg har altid været sammen med mange forskellige typer mennesker. Høj som lav, tyk som tynd, rig som fattig – jeg elsker forskelligheden.

 

Hver type menneske giver noget forskelligt, men om jeg vil det eller ej, så holder jeg mig i større eller mindre grad tilbage.

 

Holder mig nogen gange tilbage fordi interesserne, holdningerne og der hvor vi er i livet, er VIDT forskellige, andre gange fordi jeg er sårbar og vælger at passe på mig selv så jeg ikke kommer til at føle mig forkert.

 

Men buttom line er – når jeg vælger selskab der interesse-, bevidstheds- og holdningsmæssigt er vidt forskellig fra min personlighed, så gør jeg det med nysgerrighed for at opleve andres model af verden, og for at lære noget.

 

-ellers vælger jeg det fra.

Naturen er yderst nærende for krop & sjæl

Naturen er yderst nærende for krop & sjæl

 

Mennesker og selskab der har det hele

Og så er der bare de selskaber der i min model af verden ”har det hele”.

 

De selskaber der er SÅ nærende og meningsfulde, og minder mig om hvor fantastisk livet og verden er når vi møder andre med nysgerrighed, og rummer andre med respekt for forskelligheden u d e n at dømme.

 

Sådan et par netværksmøder var jeg en del af  i weekenden.

 

Samtaler hvor jeg oplevede tryghed fordi der var gensidig respekt, rummelighed og høj bevidsthed.

 

Tænk sig at være så privilegeret at være en del af samtaler med kendte og ukendte mennesker, hvor der er plads til dele livets dybeste kriser, traumer, læringer, indsigter, reinkarnation, oplevelser fra tidligere liv, det guddommelige, karma, (skyts)engle, kollektiv bevidsthed, muligheder, samfundet, livsformål – ALT muligt …. -uden at gå i offerrolle men dele og inspirerer med erfaringer og muligheder

 

-og mixe det i en skøn blanding med plat humor, en øl i baren og ganske almindelig lavpraktiske udfordringer i hverdagen ….

 

DET er jeg ganske enkelt taknemmelig over -helt ud i storetåen 😀 😉

 

At være en del af så forskellige meningsfulde rummelige samtaler, er dybt inspirerende og nærende for mig <3

 

Hvad nærer dig –såd´n virk´lig?

Kærligst
Sanne

(Arrhhh for ”biiib”, nu har vimplen ude på flagstangen slået knuder igen! –nu havde jeg ellers lige fået det fixet … )

Facebook

Instagram