Føler du dig stresset og overbelastet, så er BARS-teknikken en nem og effektiv healingsmetode til at du bliver mere afslappet og kommer mere hjem i dig selv. Teknikken minder om Kranio Sekralterapi, men rammer bredere.

350_Access-Consciousness-Bars-Distance-Treatments-254x300BARS teknikken er god til stress reduktion, følelsesmæssige udfordringer, mentale blokeringer, kropsbevidsthed, selvværd, særligt sensitive sensitive, søvnproblemer, ADHD mv. BARS er en teknik, der aktiverer gamle tanke- og forestillingsmønstre som begrænser dig i at være autentisk på en let og blid måde.

På hovedet er der 32 punkter, for eksempel healing, krop, seksualitet, penge, kontrol, håb og drømme, bevidsthed, kommunikation, magt, kreativitet med mere.

Ved en let berøring aktiveres disse punkter og ved at tillade energi at løbe igennem dem, frigøres den elektriske ladning som holder på de overvejelser, tanker, ideer, overbevisninger, beslutninger og følelser som du har samlet og gemt gennem hele livet.En fantastisk behandlingsform  til at gøre en forskel både fysisk, mentalt og psykisk.

Sessionen varer 1,5 time. Vi starter med en snak om hvad dit tema er, og derefter får du ca. én times afslappende healende behandling.

Pris: 1.500 incl. moms for én behandling & 3000,- incl. moms for 3 behandlinger (størst effek med de 3 behandlinger inden for 4-6 uger)

For booking skriv til: mail@sannetoft.dk – generelle kontaktinfo finder du HER

Tavshedspligt er en selvfølge.