“Hvad er din passion?” spurgte han

af | apr 23, 2014 | 0 Kommentarer

I forbindelse med min uddannelse som stresscoach var jeg for år tilbage, til et arrangement for at holde mig ”up to date”
På et tidspunkt blev vi spurgt: “Hvad er din passion”

Der kom mange fine bud som ”min passion er at hjælpe andre”, ”min passion er at give mennesker det liv de drømmer om” osv osv.
Jeg var en af de sidste på holdet til at svare, og havde faktisk lidt ondt i maven over det bud jeg havde. Måske fordi det var anderledes end de andre svar, og nok også fordi jeg var nervøs for at de skulle tænke: sikke en ego-tripper! – mit svar var: mig selv! – og ja, der blev s t i l l e i rummet. Tænk sig, hun sagde: SIG SELV. Hendes passion er SIG SELV …..

Vi bliver tudet ørerne fulde med at alt det vi giver kommer dobbelt tilbage, at det er en glæde at give osv. Jeg er fuldstændig enig, men er der ikke balance i tingene, så tipper læsset.  Jeg gav så meget af mig selv h e l e tiden i så mange år, at jeg til sidst mistede mig selv – jeg var fuldstændig tømt indeni. Dels fordi det blev ”de andre før mig” og dels at jeg ikke var i stand til at modtage noget fra dem der ville give mig noget – kort og godt: DET DUER IKKE!

”man kan ikke forvente at en tom sæk står oprejst”

DERFOR oplever jeg at det er så vigtigt at vi ”tænker på os selv først” Jeg har 100 % ansvar for mit liv, og du har 100% ansvar for dit. Vi har ansvar for at vi nærer os selv og giver os selv kærlighed, omsorg og hvad vi ellers har brug for.

-og nej, det betyder ikke at jeg mener at vi ikke skal hjælpe og støtte andre, modtage fra andre, og at vi ikke skal sætte andre før os selv, men det betyder at jeg mener vi skal være hammer opmærksomme og bevidste om HVORNÅR og HVOR TIT vi vælger at sætte andre før os selv, og ikke mindst, hvad er konsekvensen når vi vælger “til og fra”.

Vær den bedste udgave af dig selv

Vær den bedste udgave af dig selv

Min største passion er som udgangspunkt mig selv, forstået på den måde, at jeg ved at tage 100% ansvar – som indebærer at give mig selv alt det jeg har brug for og det der nærer mig og se på hvordan jeg kan være en rigtig go og sund udgave af mig selv – giver overskud, glæde og lyst til at være noget for andre. Er min egen tank ikke fyldt, så kan jeg ganske enkelt ikke være det for andre som jeg gerne vil.

Når jeg lykkes med min passion = mig selv = så er jeg en super kærlig, energifyldt, glad og et givende og inspirerende menneske.

Jeg tror på at vi alle er forbundne og en del af noget større, og deraf er det også vigtigt at vi kikker på hvad det er vi skaber sammen, men jeg vil ikke sidde og vente på at andre måske får lyst til at give mig det jeg har brug for så jeg kan blomstre – så min passion ER mig, så jeg kan nyde, stråle og være en passioneret inspiration for både dig og mig 🙂

Kort og godt – led dig selv fra dit hjerte!

Glad passioneret vilje
Sanne

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg