Handelsbetingelser & Privatpolitik

Generelle oplysninger:
Sanne Toft – Sanne Toft
Søstjernevej 19c
DK 7790 Thyholm
CVR: 30675223
Telefon: +45 2098 9122
Mail: mail@sannetoft.dk.

Produkter:
Alle kurser, forløb og fysiske produkter på denne hjemmeside, udgår fra Sanne Toft (Registreret firmanavn: Sanne Toft) , CVR nr. 30675223 – Søstjernevej 19c, 7790 Thyholm DK.
Der tages forbehold for udsolgte og udgåede varer.

Priser:
Alle priser er i danske kroner (DKK) incl. moms, ellers fremgår det ved produktet.  Vi forbeholder os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for prisfejl.

Alt i shoppen kan købes med både Visakort, Mastercard og Mobilepay.For alle køb i shoppen forventes du selv at kontakte os, hvis du skifter kort. Skriv til shop@sannetoft.dk

Betaling vedrørende produkter
Online-produkter bliver leveret digitalt via e-mail. Levering af online-produkter sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til fem hverdage. Der gives ikke penge retur for onlineprodukter.

Sanne Toft kan ikke tage specielle forholdsregler i forhold til specielle spamfiltre eller dysfunktionelle mailadresser, så det er dit eget ansvar at sikre, at du modtager mails fra os.

Har du problemer, kan du naturligvis altid kontakte os på: mail@sannetoft.dk.

Du modtager også kvittering for dit køb på din mailadresse, og det er dit eget ansvar at gemme denne.
Workshops, kurser/forløb og coaching betales før forløbets start. Fysiske produkter betales ved afsendelse
Særligt udbudte kurser/forløb kan betales i rater, se betalingsmuligheder ved hvert forløb.

Tilmelding og køb kurser/forløb
Tilmelding er bindende. Hvis du afbestiller din deltagelse inden 14 dage før kursusstart, bliver du faktureret et administrationsgebyr på 10 % af kursusprisen plus moms. Ved afbestilling, når der er under 14 dage til kursusstart, har du følgende valgmuligheder: Du kan sende en anden person end dig selv, eller du kan udveksle dit kursusgebyr til nogle af vores andre ydelser. Når der er 14 dage eller under til kursusstart, kan du ikke længere få pengene retur.

Køb af 1-1-coacing er bindende og skal afholdes indenfor 12 måneder fra købstidspunktet. Du kan ændre din tid op til 24 timer inden din aftale. Efter endt session gives der ikke penge retur. Du er selv ansvarlig for at have en velfungerende net- og telefonforbindelse eller møde op på det aftalte tidspunkt.

Fragt & levering af fysiske produkter:
Fragtpriser fremgår ved hvert produkt i shoppen. Der kan stå “varen er incl. fragt”. Fragtomdeler er oftest DAO, Postnord eller GLS.
Betalte produkter bliver afsendt hurtigst muligt efter bestilling. Oftest mellem 1-2 dage. Vi sender til Danmark og Europa. Vi leverer ikke til Færøerne og Grønland.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå ved varen i shoppen.
Opstår der problemer, kontakt os på mail: shop@sannetoft.dk

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret ombyttet, pengene retur, eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamation gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen.

Du skal reklamere inden for 14 dage efter købet, Sanne Toft dækker returnering af produkter med materiale/fabrikationsfejl.
Produktet sendes til:
Sanne Toft
Søstjernevej 19c.
DK 7790 Thyholm

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion/tilbagebetaling
Er der tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr. og kontonummer, så det aftale beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.
I tilfælde af en værdiforringelse, som køber hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da, har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på fysiske varer købt i vores webshop.
Køb af billetter til kurser/forløb relaterede tillægsprodukter, såsom madbilletter, overnatning, transport mm, er i henhold til “Lov om visse forbrugsaftaler -§17 stk. 2 og §9 stk. 2 nr. 2a”, ikke omfattet af fortrydelsesret. Såfremt et kursus/forløb aflyses, refunderes billetten naturligvis, og beløbet bliver automatisk tilbageført på den foretrukne betalingskonto. Gebyrer refunderes ikke.

Fuld returret gælder fra den dag du modtager varen. Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter, returnerer forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail til shop@sannetoft.dk. I meddelelsen skal der tydeligt gøres opmærksomt på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret, og skriv hvilken konto du ønsker pengene overført til. Send varen til: Sanne Toft, Søstjernevej 19c, 7790 Thyholm.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Køber bærer risikoen for varen, fra tidspunkt for varens modtagelse hos køber, og ti vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten
* Varer der har fået et tydeligt personligt præg
* Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendes af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldført.
*Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
*Aftaler indgået på offentlig auktion
*Varer der forringes eller forældes hurtigt – billetter eller event relaterede produkter såsom madbilletter, booking af transport eller overnatning mm.
*Digitale produkter der er taget i brug. Med taget i brug menes der, at hvis det digitale produkt er downloadet, så er det taget i brug og kan ikke fortrydes.

Rettigheder produkter
Digitale produkter. Sanne Toft har alle rettigheder til de leverede digitale produkter og alt materiale, trykt og digitalt, som stilles til rådighed i relation til kurser/forløbe og coaching. Ved køb opnås brugsret til produkter og materiale. Brugsretten er personlig. Produkter og materiale skal behandles fortroligt og må ikke udleveres eller videregives til tredjemand. Produkter og materiale må kun anvendes til eget brug. Det er ej heller tilladt at sælge eller på anden måde distribuerer produktet, hverken privat eller kommercielt. Det gælder både for indhold af vores online produkter, downloadede produkter, livehold, kurser, forløb og workshops.
Fysiske produkter. Sanne Toft har alle rettigheder til produkt/ide/brand/koncept/layout.

Produkter og materiale må ikke anvendes til andre formål end det, hvortil de er købt, herunder må de særligt ikke anvendes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med Sanne Toft´s virksomhed. Sanne Tofts navn må ikke anvendes i reklame- eller referenceøjemed uden skriftlig tilladelse.

Såfremt de(t) leverede produkter/materiale og Sanne Tofts navn anvendes i strid med denne bestemmelse, er Sanne Toft berettiget til en bod på 120.000 kroner per overtrædelse. Såfremt der er tale om en fortsættende overtrædelse beregnes ny konventionalbod for hver påbegyndt måned. Sanne Toft er også berettiget til at få overtrædelsen stoppet ved fogedforbud uden sikkerhedsstillelse.

Workshops, kurser/forløb og coaching afvikles på de angivne tidspunkter. I tilfælde af ændringer bliver køber orienteret mindst 24 timer i forvejen. Undtaget er akutte uforudsigelige situationer.

Hvis workshops, kurser/forløb eller coaching mod forventning skulle blive aflyst, bliver dagen erstattet af en ny dato.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- & Forbrugsstyrelsens Center for Klageløsning. Carl Jacobsens Vej 35. 2500 Valby. Link: www.forbrug.dk
Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen finder du her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mailadresse: mail@sannetoft.dk

* * * * * * * * * * * * * * * * *. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, og handle på vores hjemmeside, har vi brug for gølgende oplysninger om dig:
*Navn
*Adresse
*Telefonnummer
*Email-adresse
*Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne leverer varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Sanne Toft.

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Sanne Toft.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata, overholder vi alle relevante lovbestemmelser. Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt af en juridisk forpligtigelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler
Ønsker du at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata, for at kunne gennemføre handlen, og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.
Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Sanne Toft indsamler og behandler dine persondato, får du foretager dig følgende:
*Besøger vores hjemmeside
*Gennemfører et køb af vores produkter
*Oprettet en konto
*Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den Dataansvarlige
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på sannetoft.dk er, Sanne Toft, Søstjernevej 19c, 7790 Thyholm. Cvr. nr. 30675223

Behandlinggrundlag og formålDine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse, indhenter vi for at kunne leverer det produkt, eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse, samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse, indsamler vi dit navn, dine kortdato to IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i den forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgående aftale.

Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til betalingudbyderen (f.eks Pensopay), inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalinge, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.
Ønsker du ikke at opgive de persondata som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.
Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf, med henblik på modtagelse af tilbud), vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger
Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande. Vi har vores hjemmeside hos Simply, og betalingsystem gennem Pensopay og Mobilepay), som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i Simply´s datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at leverer vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler personoplysninger i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere. Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilet er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder
Som den registrerede, har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldes af. Du har ret til at anmode os om følgende:
*At få adgang til, og få rettet/ændret dine persondata
*At få slettet persondata
Du har derudover ret til at protesterer over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom, til vores e-mailadresse: mail@sannetoft.dk

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *.* * *.* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Ansvar:
Køber(e) af Sanne Toft´s digitale og fysiske produkter, og coaching, kurser/forløb, workshops, har det fulde ansvar for hvorledes køber (person/team/virksomhed) vælger at modtage og forvalte information og læring fra produkterne.

Ethvert erstatningsansvar, som Sanne Toft måtte pådrage sig i relation til sine fysiske produkter, kurser/forløb, coaching og  workshops, er begrænset til direkte skade og tab. Sanne Toft skal under ingen omstændigheder være ansvarlig for indirekte skade eller tab. Ansvarfraskrivelsen for indirekte skade og tab gælder uanset arten af erstatningsansvar og uanset, om Sanne Toft har handlet simpelt uagtsomt. Køberen af ydelser og produkter fra Sanne Toft, har personligt ansvar for eget liv. Køberen har personligt ansvar for valg, beslutninger og forvaltning der er træffes ifbm. brug af ydelser og produkter fra Sanne Toft. Sanne Tofts erstatningsansvar for direkte skade og tab er begrænset til 50 % af prisen på det produkt eller den ydelse, som erstatningsansvaret vedrører.

Sprog:
Disse handelsbetingelser er udfærdiget på dansk.

Sanne Toft kan dog frit vælge, hvorvidt al anden kommunikation (både mundtlig og skriftlig), herunder undervisningsmateriale og -sprog, skal være på dansk, tysk eller engelsk.

Lovvalg og værneting:
Uoverensstemmelser mellem Sanne Toft og køberen skal afgøres efter dansk ret ved byretten som første instans.

 

© 2014 Sanne Toft. Alle rettigheder forbeholdes. Sanne Toft, Søstjernevej 19c, 7790 Thyholm, CVR-nr. 30675223