Team-udvikling

Teamudvikling – sådan skaber I et team som I vil elske at være en del af

Her får du mit take på hvordan vi kan skabe teams der nærer os, som vi kan vokse i og sammen med, og som vi vil elske at være en del af.

Om vi taler teams i virksomheder, institutioner og skoler, eller vi taler parforhold, familier eller venner, det er ligegyldigt – det de samme mekanismer og udfordringer vi møder og som vi må tage hånd om hvis vi ønsker forandringer.

De to vigtige parametre vi må have fokus på hvis vi ønsker udvikling og forandring:

  1. Personlig bevidsthed om egne Behov, Følelser, Styrker og Ansvar, OG ikke mindst at vi er i stand til selv at opfylde dem
  2. At vi har fokus på:  hvad er det vi skaber sammen? -frem for: hvad kan og gør du, hvad kan og gør jeg, hvad kan og gør X

Vi kan godt vide en masse oppe i hovedet (teoretisk og fagligt) og have planer og strategier, men hvad kan konsekvensen blive hvis vi ikke kan leve det vi ved, leve livet med mening og glæde?

I har selv ansvaret for at få det Team som I ønsker jer. Jeg er jeres spejl, der giver jer Indsigt og Bevidsthed om alle de muligheder I har, og hvad der blokerer. Sammen træner vi i at omsætte jeres ønsker og drømme til handling, så I kan skabe de resultater I ønsker jer.

Den vildt inspirerende og kraftfulde tilgang – At se et Team som ét levende system & hvad skaber vi sammen – har jeg stiftet bekendskab med via min uddannelse hos Teamcoaching International

Glade og bevidste Teams der skaber de bedste resultater, sker når der er tryghed og alle tør være sig selv. Når I flytter fokus fra hvad den enkelte kan til “hvad skaber vi sammen”

Et team på 5 personer, har hver 100% ansvar for at teamet lykkes = 500%

Reference

“Rigtig godt. Fornemt at vi nåede i mål. Godt mix af “helikopter-syn” og lav-praktik. Godt med konstant fokus på målet”

“Det har været rigtig godt og en god proces for hele teamet. God mix af øvelser og egne problemstillinger der skulle løses, hvor du “blandede” dig på de helt rigtige tidspunkter”

“Det var gode elementer der var indflettet”

“Rigtig godt og hyggeligt. jeg synes vi nåede det vi skulle på personlig plan og firma mæssigt – fin gennemgang”

Deltagere fra Docksafe A/S

Teamanalyse

Ønsker I et endnu dybere kendskab til teamet, er “Team Diagnostic” et on-line værktøj, der giver et klart billede af hvor teamet har sine styrker, og hvor der med fordel kan udvikles.

Hvordan teamet vurderer deres evner til at skabe et positivt miljø og en høj produktivitet. er faktorer der er videnskabeligt bevist, er essentiel for at skabe High Performance Teams.

Resultatet af Analysen danner grundlag for teamets videre coachingforløb. Du kan læse mere om Team Diagnostic her og er velkommen til at kontakte mig for at høre mere om denne vinkel at udvikle teams på.

 

Inspiration