Selvkærlig lederskab med Essentielle Olier – 4 ugers Online Forløb

Vil du gerne finde din indre Power og tage lederskab af dig selv, der giver mening på en naturlig måde?

Så kan dette onlineforløb måske være noget for dig.

To af de ting der gjort nogle af de største forskelle for mig, har jeg koblet sammen til dette forløb – HeartSimpleFun Leadership & Essentielle Olier. Lyt til dit Hjerte – Gør det Enkelt – Hav det Sjovt med naturen på flaske til at hjælpe.

Jeg elsker alt ved begge dele!

Gennem 4 uger arbejder vi med hvordan du kan tage mere og bevidst lederskab af dig selv, med Rene Essentielle Olier som guide og støtte i processen.

Vi skal arbejde med dine Behov, Styrker, Intuition, Energi, Glæde og meget mere. Du lærer en masse om de 10 mest anvendte Rene Essentielle Olier fra doTERRA, og hvordan de kan støtte dig og dine realtioner på mange måder du måske slet ikke kan forestille dig.

Vi støtter og hjælper hinanden i et lukket forum, der også byder på Q&A møder to gange i ugen, hvor I får sparring med mig. Har du lyst, får du også mulighed for fjernhealing.

Beskrivelse af de enkelte olier får du i min lukkede Oliegruppe: Essentielle Olier – Team HeartSimpleFun

Er det tiden at du gerne vil tage dig mere kærligt af dig selv? Du VIL træffe flere valg der løfter og styrker dig? Du er nysgerrig på Essentielle Olier som et naturligt valg med m a n g e muligheder?

Velkommen til dig. Vi starter d. 18 marts -og nu til det praktiske og lidt uddybelse:-)

Kærligst

Sanne Toft

 

Pris & Praktisk

OlineForløbet

Forløbet forgår i et lukket forum/gruppe, hvor du kan få støtte og sparring af de andre kursister og mig. Herinde ligger også videoer og lydfiler med Ugens Tema og øvelser. Du får via mail, et link når tiden for opstart nærmer sig.

  • Søndag kl. 10.00-11.00 er der Zoom-møde med Q&A og sparring – link til møde bliver lagt op i gruppen
  • Torsdag kl. 19.00-20.00 er der Zoom-møde med Q&A og sparring – link til møde bliver lagt op i gruppen
  • Søndag aften kl. 21.00 har du mulighed for at deltage i fjernhealing (frivilligt) info. får du i gruppen
  • Opstår behovet, laver jeg tiltag undervejs i forløbet. Det kan evt. være videoer og guidede meditationer oa.

Se den vedhæftede fil.

Oliesættet – Home Essential Kits
Det store sæt med de 10 mest anvendte olier hos doTERRA incl diffuser og en bog om beskrivelser af olierne koster 2115,- kr. + fragt.
Det er en rigtig god pris i sig selv, og i marts når du køber sættet, får du en Bonus med 2 af de mest propulære olier oveni hatten, til en værdi af 650,- kr. = Copiaba 15. ml. & Adaptive 15 ml.


Copaiba: er doTERRA´s svar på cannabisolie
Adaptive: groundende olie der støtter os i relation til angst, stress og ængstelse

Olierne kan noget særligt hver især, og at få to konge-olier som bonus = hammer godt køb til prisen. De er 100% rene, og derfor kan vi bruge dem på mange måder, bla. terapeutisk til vores personlige udvikling.

Olierne købes via nettet, så kan du mærke at forløbet er noget for dig, så tag kontakt til mig med det samme, da der kan være tryk på leveringstiden, og så du kan være sikker på at have olierne når vi starter. Tilbuddet i marts er så længe lager haves.

Så snart du har tilmeldt dig forløbet, får du mulighed for at komme ind i min lukkede oliegruppe på Facebook. Her kan du tyvstarte og blive inspireret og læse mere om de 10 olier der er i sættet, som er: Lemon, Frankincense, Air, Zenguest, DeepBlue, OnGuard, TeeTree, Lavendel, Oregano og Peppermint. Alle flasker er 15 ml. flasker på nær Deep Blue der er 5 ml. Flasker er meget drøje i brug.

Personligt vil jeg nok vælge at tilkøbe en flaske kokosolie til at blande olierne op med, og måske et par flasker rollere, men det behøver du ikke. Det kan vi tale om, når jeg hjælper dig med at bestille olierne.

Pris:
Onlineforløbet koster 495,- kr. og betales ved tilmelding. Du tilmelder dig og betaler HER.
Har du OlieSættet fra doTERRA, kan du nøjes med at købe onlineforløbet
De første 5 tilmeldte jeg registrerer med betaling, får 1 gratis coachtime med mig, til en værdi af 1500,- kr. Coachingtimen skal bruges senest 30 dage efter forløbet er afsluttet.

Tilgængelighed
Alt i gruppen er tilgængeligt 4 uger efter forløbet er afsluttet. Dit køb af olineforløbet incl. materialer har du købt til dig personligt. Den lukkede oliegruppe “Essentielle Olier – Team HeartSimpleFun” kan du bliver i så længe gruppen eksisterer.
Læs evt. mere om handelsbetingelserne på min hjemmeside

Endnu engang VELKOMMEN. Jeg vil glæde mig til at have dig med. Kærlig hilsen Sanne