Sanne

Velkommen til min side 🙂
Jeg hedder Sanne Toft, er 50 år, gift og har 2 voksne børn. Kik dig omkring, jeg håber du bliver inspireret.

Er der noget der gør dig så nysgerrig at du vil há fat i mig, kan du ringe på
+45 2098 9122, eller sende en mail til: mail@sannetoft.dk

Jeg er simpelthen bidt af hvordan vi på alle planer kan skabe et Meningsfyldt (arbejds)liv som vi nyder at stå op til.

Jeg tror ikke på at vi skal fare som gale gennem livet med “hovedet oppe i r*ven”, for så at vælte omkuld – hvor blev det liv lige á?

Jeg tror på at vi er her for at bidrage, skabe og opleve, og det gør vi bedst når livet og tingene giver Mening for os. Det er det jeg kan hjælpe dig med – at skabe et (arbejds)liv der giver dig mere Glæde & Mening!

Jeg valgte at gå gennem Udbrændthed(stress), dysfunktionelle familierelationer og PTSD på min helt egen måde, uden nogen kontakt til det Offentlige System. Det har givet mig en stor menneskelig indsigt og erfaring i at vi har MANGE muligheder i livet, og ikke behøver at gøre os til offer for de omstændigheder vi er en del af.

Jeg er bidt af hvordan du & jeg kan leve livet ærligt og med så meget Glæde som overhovedet muligt!

Sanne Toft

 

At møde dig der hvor du er, og give dig indsigt og bevidsthed om muligheder og alt det du/I indeholder, er et af mine spidskompetencer.

 

Jeg ser det som min fornemste  opgave at være et spejl der giver dig giver dig styrken til at gå DIN vej der er sandt for DIG

 

Jeg vil elske at være det spejl der får dig til at se dine egenskaber, muligheder og det er blokerer for udvikling.

 

Der er mange faglige spændende vinkler og teorier, men virker tingene ikke i praksis, så gør vi noget andet -teori eller ej. Det aller vigtigste er at du bliver bedre til at lytte til dig selv, og finde modet til at gå DIN vej

 

Det der gør den største forskel er ikke det jeg siger og gør, men min Energi, min evne til at lytte og ”være” sammen med dig på.

 

Er du klar til at møde en der skærer ind til benet, og ikke bruger min tid på at pakke en hel masse ind, så giv mig et kald +45 20989122, og hør hvilken forskel jeg kan gøre for dig eller det team du er en del af.

Kærligst
Sanne

Min arbejdstilgang

Min arbejdstilgang er at være et spejl for dig, så du primært selv finder frem til det du har brug for – og JOW DU VED DET GODT! jeg lærer dig at lytte til den der ved mest & bedst = dig!

Jeg har fokus på at øve og leve (arbejds)livet i praksis. Lange teorier og strategier keder mig! –specielt hvis de ikke virker i vores dagligdag.

Du lærer hvordan du kan bruge hele dig, din krops visdom, frem for kun at være i hovedet – det skaber store ubalancer og gør os syge.

  • Jeg tror på at vi alle har de ressourcer vi skal bruge til at skabe det liv og eventuelle forandringer vi ønsker
  • Jeg tror på at et meningsfyldt og ægte liv bedst leves ud fra HeartSimpleFun Leadership tilgangen som du kan læse om HER

Kontakte mig for en afklarende samtale på
+45 2098 9122.

Jeg vil elske at være med til at løfte dig eller dit team til nye højder.


Har du brug for at vide noget om mine faglige uddannelser, kurser og certificeringer, så se mere på min Linkedin-profil HER