Sanne

At få det bedste ud af dig og mig, situationer og opgaver, har altid optaget mig meget.Jeg elsker ganske enkelt når vi får indsigter og a-ha oplevelser, der giver mulighed for at komme hjem i os selv, og (ud)leve vores Potentiale, Mål og Drømme derfra, og ikke ud fra hvad omverdenen dikterer.

Hej og velkommen – Jeg hedder Sanne Toft og er 49 år :-)

Få inspiration og nye vinkler på jeres Personlige- & Teamudvikling

Jeg har været selvstændig det meste af min voksne liv, og startede de første 17 år som partner i Johs Jensen Fiske- og Muslingeexport

Siden 2007 har jeg arbejdet med Personlig- og Teamudvikling, hvor jeg primært har taget udgangspunkt i egne erfaringer og indsigter.

Personligt har jeg oplevet at det koster kassen, både øknomisk, men i den grad også i glæde og livskvalitet når vi ikke lever ud fra vores essens.

På den konto, indeholder mit CV, udover faglige uddannelser, certificeringer og kurser, også stress, depression og PTSD – punkter jeg har valgt at træne mig ud af, udelukkende via personlig udvikling, mentaltræning, healing og for mig, naturlige behandlingsmetoder.

Jeg vil bidrage til hvordan vi får det bedste ud af  os selv og livet, ved at lede os selv mere ud fra hjertet – lede os selv i Balance mellem hoved og hjerte.

“If you don´t enjoy the journey, then f*ck the destination”

Jeg tror på det er meningen, og at vi kan skabe resultater og leve vores potentiale på en mere let, sjov og meningsfuld måde.

Mit bud er, at lede sig selv, at være leder, er at komme meget mere hjem i os selv, og bruge de naturlige gaver vi har med os i kraft af vores hjertes Intelligens, Energi og Intuition.

Lidt om mig

En typisk Vestjyde er jeg nok ikke på mange punkter, men har alligevel begge ben på jorden :-)

Bruger mine spirituelle evner (hjerte og intuition) i mit arbejde, og jeg kan lære dig at bruge dine.

Jeg har en enkelt og praktisk tilgang til tingene, og kan adskille hvad der er ”dit og mit” fordi jeg har ryddet meget op i mit eget lort.

Er skarp til at spotte blinde vinkler og det der spænder ben for dig/jer i relation til de problemer eller forandringer du/I ønsker.

God til at møde mine omgivelser der hvor de er, og give indsigt og bevidsthed om muligheder og alt det dejlige du/I indeholder.

Jeg elske at være det spejl der får jer til at se jeres egenskaber, muligheder og det er blokerer for udviklingen

Mit primære fokus er på mennesker, vores krops visdom og det der virker for for den enkelte og teamet.

Der er mange faglige spændende vinkler og teorier, men virker tingene ikke i praksis, så gør vi noget andet -teori eller ej.

Det der gør den største forskel er ikke det jeg siger og gør, men min Energi, min evne til at lytte og ”være” sammen med andre.

Vi ses eller tales ved. Giv mig et kald, og hør hvilken forskel jeg kan gøre for dig eller det team du er en del af

Min arbejdstilgang

Min arbejdstilgang er at øve og leve (arbejds)livet i praksis. Lange teorier og strategier keder mig! –specielt hvis de ikke virker i praksis.

  • Jeg tror på at vi alle har de ressourcer vi skal bruge til at skabe det liv og eventuelle forandringer vi ønsker
  • Jeg tror på at et meningsfyldt og ægte liv bedst leves ud fra HeartSimpleFun tilgangen som du kan læse om HER

Kontakte mig for en afklarende samtale på
+45 2098 9122.

Jeg vil elske at være med til at løfte dig og dit team til nye højder.


Har du brug for at vide noget om mine faglige uddannelser, kurser og certificeringer, så se mere på min Linkedin-profil HER