Sanne

Mit bud er, at lede sig selv, at være leder, er at komme meget mere hjem i os selv, og bruge de naturlige gaver vi har med os i kraft af vores hjertes Intelligens, Energi og Intuition.

Lidt om mig

Jeg bruger mine naturlige evner (hjerte og intuition) i mit arbejde, og jeg vil med glæde lære dig at bruge dine.

En enkelt og praktisk tilgang til tingene, er mit primære fokus, og jeg kan adskille hvad der er ”dit og mit” fordi jeg har ryddet op i mit eget lort.

Jeg er skarp til at spotte blinde vinkler og det der spænder ben for dig i relation til de problemer eller forandringer du eller dit team ønsker.

Sanne Toft

At møde dig der hvor du er, og give indsigt og bevidsthed om muligheder og alt det du/I indeholder, er et af mine spidskompetencer.

Jeg elske at være det spejl der får jer til at se jeres egenskaber, muligheder og det er blokerer for udviklingen.

Der er mange faglige spændende vinkler og teorier, men virker tingene ikke i praksis, så gør vi noget andet -teori eller ej.

Det der gør den største forskel er ikke det jeg siger og gør, men min Energi, min evne til at lytte og ”være” sammen med andre på.

Er du klar til at møde en der skærer ind til benet, og ikke bruger min tid på at pakke en hel masse ind, så giv mig et kald +45 20989122, og hør hvilken forskel jeg kan gøre for dig eller det team du er en del af.

Sanne

Min arbejdstilgang

Min arbejdstilgang er at øve og leve (arbejds)livet i praksis. Lange teorier og strategier keder mig! –specielt hvis de ikke virker i praksis.

  • Jeg tror på at vi alle har de ressourcer vi skal bruge til at skabe det liv og eventuelle forandringer vi ønsker
  • Jeg tror på at et meningsfyldt og ægte liv bedst leves ud fra HeartSimpleFun Leadership tilgangen som du kan læse om HER

Kontakte mig for en afklarende samtale på
+45 2098 9122.

Jeg vil elske at være med til at løfte dig eller dit team til nye højder.


Har du brug for at vide noget om mine faglige uddannelser, kurser og certificeringer, så se mere på min Linkedin-profil HER