Foredrag & Workshops

Heart Simple Fun Leadership

HeartSimpleFun Leadership er et bæredygtigt koncept, en tilgang og inspiration til jer der vil lære at udvikle og skabe rammer og omgivelser som mennesker vil elske at være i, og ikke mindst kan holde til at være i. Dine egne rammer eller andres.

 

Konceptet er udarbejdet ud fra en masse livserfaring, 17 år som partner i egen exportvirksomhed og sidst men ikke mindst med mere end en 10 års personlig udvikling og læringsperiode som du kan læse mere om her: Sanne

 

Heart SimpleFun Leadership er til jer der er nysgerrig på, eller har indset, at de bedste resultater på den lange bane, skaber vi ved at nedtone strategier, teorier og faglighed, for at give mere plads og sætte fokus på mennesker og hvad vi skaber sammen, når I vil have det bedste ud af jer selv og jeres medarbejdere – når I vil skabe bæredygtig udvikling og resultater.

 

Uanset hvordan jeg vender og drejer det, vender mine indsigter og erfaringer altid tilbage til hvor vigtigt det er at vi lærer os selv bedre at kende – bliver mere bevidste om vore behov, følelser og styrker, og ikke mindst hvordan vi forvalter det og l e v e r det – hjemme fra os selv, sammen med andre.

 

Det hjælper lidt at vide en masse teori og faglighed oppe i hovedet, hvis vi ikke evner at l e v e det i vores (arbejds)liv.

 

De tre punkter, *Heart *Simple *Fun, hænger uløseligt sammen, når vi taler meningsfyldt og bæredygtig udvikling! Du kan her læse lidt om de tre områder her:

 

Når du vil lede dig selv og andre på en bæredygtig måde

Når du vil lede dig selv og andre på en bæredygtig måde

Heart

#ListenToYourHeart

Vil vi have et liv som vi både elsker og er meningsfyldt, er det er vigtigt at vi lytter mere, får mere kontakt til vores hjerte, og bruger det mere til at agerer og træffe valg ud fra. På området kommer jeg bla. omkring

  • Behov
  • Følelser

-at vi bliver bevidste om dem, og hvordan vi kan bruge og leve det, og meget mere.

 

Simple

#KeepItSimple.

Vil vi skabe rammer og have et meningsfyldt (arbejds) liv vi elsker at være i, er det for langt de flestes vedkommende nødvendigt at blive bedre til at vælge til og fra. Vælge det til der nærer os, og slippe alt det vi ikke har brug for. Jeg kommer bla. omkring:

  • Energi
  • Værdier

-hav kun det mest nødvendige i livet/teamet/virksomheden/institutionen

 

Keep it as simple as possible, but not simpler. Einstein

 

Fun

#HaveFun.

Vi skal há det godt. Sjov og glæde er et must, og så skal vi gøre det vi naturligt er gode til, og ikke det omverdenen dikterer os. Vi spiller max som menneske, både alene og sammen, når vi har det godt. Her kommer I omkring:

  • Glæde
  • Narturlige Styrker

-og ikke mindst hvordan vi kan leve mere sjovt og glæde i vores (arbejds)liv.

 

“og hvorfor står punkterne på engelsk Sanne”? -ikke á nogen speciel grund. Nogen ting klinger bare bedre på engelsk i mine ører. Det her er et af dem :-)

 

Ring og book et foredrag på +45 2098 9122

Du er også velkommen til at skrive til mig på mail@sannetoft.dk