Essentielle Olier

Alt hvad der kan støtte og løfte os på naturlig måde, har min interesse. Velkommen til Rene Essentielle Olier fra doTERRA.
doTERRA betyder “fra jorden”, altså en gave fra jorden.

Hvad længes du efter?
Jeg har længe arbejde med Energi & Viberation ifbm. personlig- og Teamudvikling.
Med de Essentielle Olier har jeg fundet helt nye højder og dybder der kan bidrage til os, i den forbindelse. Om vi vil bruge dem som skønne dufte eller mindske kemien i vores hjem, eller vi vil bruge dem terapeutisk i vores personlige udvikling.

Vi kan bruge olierne terapeutisk fordi de er 100% rene og ikke tilsat kemi, alkohol oa, som er tilfældet for mange Essentielle Olier på markedet.

Olierne er “vand på min mølle” fordi de taler til mine Værdier: Naturligt, Energi (Højt Vibrerende) og Nydelse med de skønne dufte.

Essentielle Olier
Aromaterapi trækker tråde langt tilbage i historien. Det har været brugt i mange år, at få healing og støtte fra naturen. Essentielle Olier er essensen af urter, planter, træer, frugter og blomster. Fordi oliernes celler minder meget om vore menneskeceller og er højt vibrerende, er de særligt gode til at skabe balance i vores celler. Når vi har indre balance, har det effekt på den ydre balance. “there is an oil for that”  Der er en olie til enhver følelse

doTERRA´s produkter sælges via Network Marketing. Det er en form nogen har modstand på. Jeg har været kunde på den måde i mange år. Jeg nyder at have muligheden for at købe gode produkter direkte hos producenten. Jeg kan handle frit, og benytte mig af rabatmuligheder hvis jeg vil det.

Hvordan kommer du igang?
Du har to muligheder du kan vælge imellem. Derudover bliver du inviteret ind i min lukkede Facebook gruppe, et netværk  hvor du får uddybende viden om olierne, og kan stille alle de spørgsmål du måtte have. Derudover får du også fif og ideer til hvordan du kan bruge olierne.

  • Som kunde (Wholesale Customer) er dig der vil købe til eget forbrug, og intet andet, ingen binding. Du får 25% rabat og masser af andre fordele. Mange vælger Wholesale Customer til at starte med produkter til eget forbrug,
  • Som bygger (Wellness Advocate) kan du enten bygge selv eller gå med i netværket hvor du får mig som din mentor. Du kan gå efter at få dine produkter betalt, gå efter en supplerende indkomst, eller gøre det til din nye indkomst. Uanset hvad du vælger, står et passioneret netværk klar

Du får klart den bedste deal ved at vælge en Startpakke som de fleste vælger, men du kan også vælge frit blandt alle olierne.

Du kan kontakte mig her:
på mobil +45 2098 9122 eller mail: mail@sannetoft.dk

Du er også velkommen til at kikke forbi HER, hvor der i højre side er en vejledning i hvordan du opretter dig.